Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show oyuncuları Ali Sunal’ın kızı Narin ve Doğa Rutkay’ın ikizleri Rutkay ve Piraye, şirinlikte birbirleriyle yarışıyor

Güldür Güldür Show oyuncuları Ali Sunal’ın kızı Narin ve Doğa Rutkay’ın ikizleri Rutkay ve Piraye, şirinlikte birbirleriyle yarışıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 8 sezondur ekranlarda olan Güldür Güldür Show’un vazgeçilmez iki ismi Doğa Rutkay ve Ali Sunal, profesyonel hayatlarında olduğu gibi gerçek hayatlarında uzun yıllardır tanışıyor ve iyi arkadaşlar. Birlikte Güldür Güldür Show dışında, Youtube üzerinden yayınlanan ‘Ali Baba ve Doğa Ana’ isimli bir program da yapıyorlar.

Zaman zaman ünlü arkadaşlarını da konuk olan oyuncular, anne baba olarak çocuklarla iletişim, onların eğitimi ve bakımlarıyla ilgili konuları ele aldıkları programlarında esprili anlara da imza atıyorlar.

İkilinin eğlenceli ve bilgilendirici programları, pek çok kişi tarafından da ilgiyle izleniyor. Bu arada Ali Sunal ve Doğa Rutkay, mutlu evlilikleri ve çocuklarıyla da zaman zaman instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler.

2018 yılında evlenen Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade çifti, 2019 yılı Ağustos ayında kızları Narin’i kucaklarına almışlardı. Narin şimdi 1,5 yaşında. Sunal, zaman zaman kızıyla geçirdiği keyifli anları instagram sayfasından paylaşıyor. Eşi Nazlı Kurbanzade de baba kızın bu anlarını kaydetmekte.

Güldür Güldür Show oyuncuları Ali Sunal'ın kızı Narin ve Doğa Rutkay'ın ikizleri Rutkay ve Piraye, şirinlikte birbirleriyle yarışıyor 9

Ali Sunal kızına ‘Nar kızım’ diye hitap ediyor. Narin, sevimliliğiyle Ali Sunal’ın takipçileri tarafından da bol bol ‘Maşallah’ alıyor. Baba kızın doğayı tanıma etkinliğinden bir kare de üstte görülüyor.

Güldür Güldür Show oyuncuları Ali Sunal'ın kızı Narin ve Doğa Rutkay'ın ikizleri Rutkay ve Piraye, şirinlikte birbirleriyle yarışıyor 10

Narin’in yaz aylarında çekilmiş olan plajdaki bir fotoğrafını da yukarıda görebilirsiniz. Şirinliğiyle Ali Sunal’ın takipçilerinin de dikkatini çekiyor Narin.

Bir başka sevimli durum ise Doğa Rutkay cephesinden. Oyuncu, 2014 yılında evlendiği gazeteci-televizyoncu-yazar Kerimcan Kamal ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Rutkay, 2018 yılı Temmuz ayında ikizleri Rutkay Kerim ve Piraye’yi dünyaya getirmişti.

Sosyal medyayı etkin kullanan bir isimi olan Doğa Rutkay, çocuklarının gelişim sürecinde takipçileriyle pek çok video ve fotoğraf paylaştı. İkizler, neredeyse annelerini geçtiler popülerlik konusunda!

Doğa Rutkay’ın instagram sayfasını takip edenler, oyuncunun ikizleri Piraye ve Rutkay’ın sevimli hallerine de övgüler, sevgi dolu sözler yağdırıyor.

İşe ikizlerin keyifli anlarından bir kare…

Güldür Güldür Show oyuncuları Ali Sunal'ın kızı Narin ve Doğa Rutkay'ın ikizleri Rutkay ve Piraye, şirinlikte birbirleriyle yarışıyor 11