Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Ankaralı’yı oynuyor! Nişanlısını oynayan isim bakın kim?

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Ankaralı’yı oynuyor! Nişanlısını oynayan isim bakın kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in yeni ve iddialı dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ın çekimleri sürüyor. Oyuncuları ve tüm ekip, yılbaşının hemen ertesinde adaya giderek çekimlere başlamıştı. Önce pandemi koşulları gereğince 10 günlük karantinaya giren ekip, daha sonra hazırlıkların ardından sete çıkmıştı. Serkan Çayoğlu, sezon başında Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde oynamış ancak dizi istenen reytingi alamayınca 9. bölümde veda etmişti.

Çayoğlu hayranlarını üzen bu final kararının ardından, yeni bir dizide oynayacağı haberi ise sevindirdi. Oyuncu, aralarında Yeni Hayat dizisinde birlikte rol aldığı Tayanç Ayaydın’ın da bulunduğu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle geliyor!

Dönem dizisi olan dizi, hayli iddialı. Oyuncuların dönem kostümleriyle çekilen imaj fotoğrafları medyaya servis edildi. Dizi, 1965 ile 1974 yılları arasında Kıbrıs’ta neler yaşandığını anlatacak.

Şimdiden kaç bölümde biteceği de belirlendi. Yakın tarih ile ilgili çarpıcı görüntüler ve detayların yer alacağı dizi 26 bölüm olarak planlanmakta.

Bu arada çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devam etmekte olan dizide oyuncuların yeni imajları da dikkat çekiyor. Oyuncuların kimleri oynayacağı da ortaya çıktı.

Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran’ın yazdığı ve yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu yer alıyor.

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Ankaralı'yı oynuyor! Nişanlısını oynayan isim bakın kim? 10

Çayoğlu dizide Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterine hayat verecek. Ankaralı’nın nişanlısını ise Gülper Özdemir oynuyor. Özdemir, en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol almıştı. İkilinin dönem kostümleriyle verdikleri yeni imajlarıyla görülüyorlar fotoğraflarda.

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Ankaralı'yı oynuyor! Nişanlısını oynayan isim bakın kim? 11

Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinin anlatılacağı dizide bir başka dikkat çeken çifti ise Ahmet Kural ve Pelin Karahan canlandıracak.

Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan oynayacak.  İşte ikilinin dizideki imajlarıyla pozları…

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Ankaralı'yı oynuyor! Nişanlısını oynayan isim bakın kim? 12

Bu arada Rum komutan Samson’u Tayanç Ayaydın canlandırırken, Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş’a da Devrim Saltoğlu hayat veriyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı yer alıyor.

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Ankaralı'yı oynuyor! Nişanlısını oynayan isim bakın kim? 13