Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Sevinç’ten Kırmızı Oda tüyosu! Geçmiş bir bir dökülecek!

Burak Sevinç’ten Kırmızı Oda tüyosu! Geçmiş bir bir dökülecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok konuşulan dizileri arasında Kırmızı Oda da yer alıyor. Konuk oyuncularıyla birlikte kadrosuyla konuşulan dizi, aynı zamanda ekrana gerçek hikayelerle bambaşka bir süreç de getirdi! Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle oturduğu kırmızı odadaki itiraflar, çığlıklar, göz yaşları, izleyenleri her hafta ekrana bağlıyor.

Hikayesinin gerçek olması da her karakteri ayrı bir şekilde ele alan yönüyle de dikkat çekmekte. Dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının gerçek hayatlarından alıntıladığı kitaplarından uyarlanıyor. Ana karakterlerle birlikte diziye konuk oyuncu olarak gelen ünlü isimler de her biri acı olaylarla dolu yaşam öyküleriyle herkesin içini titreten sahnelere imza atıyorlar.

Sezon başından beri Evrim Alasya, Melisa Sözen, Selma Keçik, Burcu Biricik, Sezin Akbaşoğulları, Aslıhan Gürbüz gibi pek çok isim dizide izleyenleri sarsan karakterlere hayat verdiler. Yine geçtiğimiz hafta görünen Erkan Petekkaya ile birlikte bu hafta Pınar Deniz’in oynadığı bir başka karakter daha geliyor yeni bölümde.

Burak Sevinç'ten Kırmızı Oda tüyosu! Geçmiş bir bir dökülecek! 8

Bu arada Boncuk ve Kumru’nun hikayesi de devam ediyor. Hikayesi biten bir başka isim ise sürpriz oldu. Dizinin ana kadrosunda yer alan ve Meriç Aral’ın hayat verdiği Doktor Ayşe de diziden ayrıldı. Burak Sevinç’in oynadığı Doktor Deniz’e aşık olan Ayşe, Deniz’in Piraye’yi sevdiğini öğrenmesiyle gitmeyi tercih etti.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte Burak Sevinç, Dizi Doktoru isimli Youtube kanalında Oya Doğan ile yaptığı röportajda güzel bir tüyo da verdi izleyiciye. Adeta herkesin teker teker kırmızı odada Doktor Hanım’ın karşısındaki koltuğa oturacağını görüyoruz.

Burak Sevinç'ten Kırmızı Oda tüyosu! Geçmiş bir bir dökülecek! 9

Burak Sevinç de o koltuğa oturmak istediğini söylüyor röportajında. Aynı zamanda oyuncu, Piraye ve Deniz’le ilgili bir tüyoyu da röportajı arasında çok fazla detaya girmeden anlatmakta.

Piraye ve Deniz’in geçmişindeki detaylara girileceğini ifade eden Burak Sevinç, dizinin izleyenlerini heyecanlandıracak şu açıklamayı yapmakta:

“Bir süre sonra hikayelere gireceğiz. Aslında Piraye ve Deniz’in yıllardır ne kadar samimi, ne kadar dost, ne kadar güzel anlaştıklarını seyirciye biraz gösterseydik, daha tatlı gidebilecekti. Biraz sanki hızlı başlamış gibi geldi seyirciye ama biz karakterler olarak, ben Deniz, o Piraye olarak yıllardır ne yaşadığımızı , birbirimizle olan ilişkiyi bildiğimiz için, bize bu ilişki çok rahat geliyor. Yani seyirciye hızlı geldiği gibi bize gelmiyor açıkçası.”

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…