Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan bomba gibi yeni gelişme!

Güldür Güldür Show’dan bomba gibi yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show hayranlarına müjde var… Geçtiğimiz sezon bir süre gecikmeyle ekranda yeni bölümleri yayınlanan Güldür Güldür Show’da provolar başladı. Yeni sezonda programın çok gecikmeden yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı Güldür Güldür Show, uzun yıllardır Show TV ekranıda ve sahnelerde hayranları ile buluşmakta. Sezon arası veren programın oyuncuları yeni skeçler için buluştu.

Alper Kul, instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün ilk provamızı aldık. Elde var 1 skeç” diyerek yeni sezonun ilk müjdesini verdi.

Güldür Güldür Show'dan bomba gibi yeni gelişme! 7

Hatırlanacağı üzere 2 sezon önce programdan ayrılan Şevket Hoca karakteri ile çok sevilen Çağlar Çorumlu yeni sezonda Güldür Güldür Show’a geri döndü.

Ayrıca bebeği olduğu için bir süredir programda yer alamayan Aylin Kontante de yeni sezonda izleyicilerle buluşacak.

Provada bazı isimlerin yer almadığını belirten hayranlar, neden olmadıklarını ve yeni sezonda ekipte herhangi bir azalmanın olup olmayacağını da merak etmekteler.

Güldür Güldür Show hayranları ise Alper Kul’un mesajıyla heyecan yaptı. Hayranlar, programın yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merakla beklediklerini belirtiyor.