Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice, Sarp ve Arif’e ne oldu? Kadın dizisi yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı!

Hatice, Sarp ve Arif’e ne oldu? Kadın dizisi yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımı ekrana geldi.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya ve Feyyaz Duman’ın oynadıkları dizinin sezon finalinde Bahar bayılmış ve onu hastaneye götürmeye çalışırken korkunç bir kaza yaşanmıştı.

Sarp, Bahar, Arif ve Hatice’nin içinde bulunduğu araca bir kamyon çarpmış ve çevrede bulunanlar ‘Ölüler var’ diyerek ambulansı aramıştı.

Sezon arasında diziden kimin ayrılacağı tahminleri havada uçuştu. Hangi oyuncu ya da oyuncuların diziden çıkacağı merak konusuydu. Yeni tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte Hatice karakterinin diziden ayrılmış olma ihtimali de arttı!

Pek çok dizi bu hafta ve önümüzdeki hafta yeni sezona giriş yapacak. Kadın dizisinin de yayın tarihi merak ediliyordu.

Yayınlanan tanıtımda dizinin yayın tarihi ile ilgili bir bilgi verilmiyor. ‘Çok yakında’ ibaresi kullanılırken, 24 Eylül Salı akşamı ekranda olacağı tahmin edilmekte!

Dizinin tanıtımının yayınlanacağı sosyal medyadan da duyuruldu. Fox’un bir başka çok izlenen dizisi Yasak Elma’nın reklam arasında Kadın dizisinin tanıtımları ekrana geldi.

Hatice, Sarp ve Arif'e ne oldu? Kadın dizisi yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı! 7
Yeni sezon tanıtımında Bahar’ın hayat hikayesini anlattığı bir kitap yazdığı ve kendisini teşvik eden kişinin de Hümeyra’nın oynadığı karakter olduğu anlaşıldı.

Bahar, bir konferans salonunda konuşma yapmak için sahneye çıkıyor. Bu sırada onu ön sırada kızı-oğlu, Ceyda ve Enver de izliyor. Bu kişiler arasında özellikle Hatice’nin olmaması dikkat çekti. Aynı zamanda Sarp ve Arif de yoktu. Diziye heyecanı arttırmak için, kaza sırasında Bahar’ın yanında olan bu 3 kişinin yeni tanıtımda gösterilmediği anlaşılıyor.

Bahar sahneye çıktığında şunları söylüyor: “Hayatımda ilk defa çok özel biri bana hikayemi anlatmam gerektiğini söylediğinde çok şaşırmıştım. Çünkü anlatacak hiç bir şeyim yoktu. Ama o biri bana gülümsedi ve dedi ki ‘Ben başardım demek için değil, siz de başarabilirsiniz demek için çıkıp hikayeni anlatacaksın’. Ben çocuklarımla girdiğim her savaşı kazandım. Çünkü ben bir kadınım. Savaşırsam, mutlaka kazanırım! Başlıyoruz. Hazır mısınız!”

İşte dizinin 3. sezon ilk bölüm tanıtımı: