Ana sayfa Dizi Fragmanları Güldür Güldür Show’dan çifte müjde geldi!

Güldür Güldür Show’dan çifte müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show Evde programıyla ilgili gelen haberler sevenlerini çok mutlu edecek. Dün programın ev hali youtube üzerinden yayınlanmıştı. Birçok izleyici de artık yeni bölümlerin olmayacağını sanmıştı.Ancak durum tam olarak böyle değil.

Güldür Güldür Show ekibinin ev hali ilk sürpriz oldu. Ancak ikinci sürpriz daha önce çekilen bölümler yayınlanmaya devam edecek.Yani Cuma akşamları Show TV ekranında programın yeni bölümlerini izlemeye devam edebileceksiniz.

Güldür Güldür ekibi internete özel bir video çekti. Ekip bu sefer de gündem konularını evde, ev imkanları ile ele aldı. Güldür Güldür ekibi, fenomen olan karakterlerini evde kendi imkanları ile canlandırdı. İnternette #evdegüldürgüldür etiketiyle yayınlanan video kısa zamanda büyük ilgi gördü.

Güldür Güldür ekibi, her zamanki gibi güncel hayatta yaşananları kendi mizahi üsluplarıyla ele alarak sosyal medyaya damga vurdular. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle yaşadıklarımızı irdeleyen ekip, evde kalmanın ve hijyenin öneminin altını çizerken birlik mesajı verdi. Gündemin nabzını tutan ekibe bol bol destek ve tebrik mesajı geldi.

Güldür Güldür Show’un beğeni ile izlenen ve çekimleri daha önceden gerçekleşen yeni bölümleri Cuma akşamları Show TV’de yayınlanmaya devam edecek.