Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada için Fox TV’den kritik karar!

Zuhal Topal’la Sofrada için Fox TV’den kritik karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, ZuhalTopal’la Sofrada programını prime-time’da denemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir ilk olarak programda haftanın finali 10 Nisan Cuma günü Fatih Portakal ile Ana Haber bülteninin ardından saat 20.30-22.00 arasında yayınlanmıştı.

Fox TV, bu hamlesi ile programın müdavimlerini kızdırmıştı. İzleyiciler o saate eşlerinin de evde olduğunu ve haftanın finalini izleyemeyeceklerini belirten yorumlarla bu duruma tepki göstermişti. Pazartesi günü FoxTV’nin internet sitesinde 17 Nisan Cuma yayın akışında Zuhal Topal’la Sofrada saat 16.00 olarak duyuruldu.

Ancak bugün yeniden bir değişiklik haberi bildirildi. Fox TV, 17 Nisan Cuma günü saat 16.00’da Zuhal Topal’la Sofrada haftanın kolajını ekrana getirecek. Ardından 19.00’da Fatih Portakal ile Ana Haber Bülteni yayınlanacak ve sonrasında da Zuhal Topal’la Sofrada Haftanın Finali bölümü ekrana gelecek.

Geçen hafta program ilk 10 program arasına girememişti. Halbuki, hafta içi saat 16.00’da yayınlanan programlar genelde reytinglerde ilk 10 program arasına girebiliyor.

Fox TV için Zuhal Topal’la Sofra’dayı Cuma akşamları prime-time’da yayınlamak risk mi, yoksa yeni bir bakış açısı mı zamanla bu durum kendini gösterecek.

Zuhal Topal'la Sofrada için Fox TV'den kritik karar! 7