Ana sayfa Sinema Güldür Güldür Show’dan sonra Sinan Çalışkanoğlu, yeni rolüyle şaşırtacak!

Güldür Güldür Show’dan sonra Sinan Çalışkanoğlu, yeni rolüyle şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Güldür Güldür Show kadrosunda yer alan Sinan Çalışkanoğlu, ayrıca Fox TV ekranında Şinasi Yurtsever ile birlikte Efsane Aile programını yapmaya devam ediyor.

Sinan Çalışkanoğlu yaz sezonunun ardından hem Güldür Güldür Show hem de Efsane Aile yarışmasının devam edeceği bilgisini verdi.

Lider Marka ödülleri gecesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çalışkanoğlu, bir de sinema projesi olduğunu anlattı. Güldür Güldür Show sezon finali yaparak ekrana ara verdi. Bu fırsatı değerlendiren ünlü oyuncu, yakında yeni filmine başlayacak.

Aralık ayında vizyona girecek Mucize filminde Elvis Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu, Ege’de geçecek olan hikayede cankurtaran olacağını belirtti.

Ters köşe bir karakterle izleyici karşısına çıkacak olan Sinan Çalışkanoğlu, karakterin özellikleri hakkında şu bilgileri verdi:

“Elvis Ali rolünde göreceksiniz. Ege’de çok tatlı bir karakter. Cankurtaran karakteri. Aynı zamanda Elvis Presley hayranı.”

Sinan Çalışkanoğlu, sektöre Selena dizisinde Hades karakteri ile başladığı detayını da verdi ve “Psikopat, manyak, katil rolü gelirse tabii ki yapmak isterim” açıklamasında bulundu.

Uçankuş TV’de ekrana gelen röportajın tamamını videoda bulabilirsiniz.