Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu yeni projesiyle de izleyiciyi gülmekten kırıp geçirecek!..

Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu yeni projesiyle de izleyiciyi gülmekten kırıp geçirecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını 25 Film’in ve başrolünü Onur Buldu’nun üstlendiği  Sizi Dinliyorum adlı dizi çok yakında Exxen’de izleyiciyle buluşacak.  Komedi türündeki dizide birbirinden farklı ve komik birçok karakter yer alıyor.

2013 yılından bu yana ShowTV ’nin fenomen komedi programı Güldür Güldür Show’da canlandırdığı ‘Bilal’ karakteriyle beğeni toplayan sempatik oyuncu Onur Buldu’nun başrolde yer aldığı dizide kahkaha bir an olsun eksik olmacak.

Sizi Dinliyorum’da birçok ünlü oyuncu da Onur Buldu’ya eşlik edecek. Onur Buldu, her bölümde 5 farklı karaktere hayat verecek. Onur Buldu’nun canlandıracağı 5 karakterin yanında sevgilileri ve eşleri de olacak.

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu yeni projesiyle de izleyiciyi gülmekten kırıp geçirecek!.. 7

Çekimleri yeni başlayan dizinin her bölümünde izleyici,  5 ayrı çiftin ilişki terapisine konuk olacak. Dizinin yayınlanan ilk fragmanı da tiplemeleriyle şimdiden dikkatleri çekti.

Ayrıca her bölümde Onur Buldu’ya sürpriz ünlü isimler eşlik edecek.  Oldukça eğlenceli gözüken ve Güldür Güldür Show’dan tanıdığımız Onur Buldu’nun öne çıkacağı Exxen’in Sizi Dinliyorum projesinin kesin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Fragmanda, projenin çok yakında yayınlanmaya başlayacağı söyleniyor. Onur Buldu, yarattığı tiplemelerle yine izleyiciyi gülmekten kırıp geçireceğe benziyor.