Ana sayfa Sinema Ne zaman başlayacak derken Aşk Taktikleri’nin ikinci sezon çekimleri bitiyor bile!

Ne zaman başlayacak derken Aşk Taktikleri’nin ikinci sezon çekimleri bitiyor bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlandığı dönem büyük başarı elde eden Aşk Taktikleri’nin ikincisinin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı. Çekimleri çok hızlı süren Aşk Taktikleri 2’nin seti sona ermek üzere.

Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı Aşk Taktikleri filmi yayınlandığı dönem büyük başarı elde etmiş, tüm dünyada ilgi görmüştü. Filmin ikincisinin çekileceğiyle ilgili söylentiler ortalıkta dolaşıyor ancak bir türlü resmi açıklama yapılmıyordu.

Nihayet yaklaşık bir ay önce Aşk Taktikleri’nin ikincisi için sete çıkıldığı haberi geldi. Filmin çekimleri son hız devam ediyor. İstanbul’da gerçekleştirilen çekimlerin 22 Ağustos’ta sona ereceği belirtiliyor. Dolayısıyla Aşk Taktikleri 2’nin vizyona girmesi için geri sayım çok yakında başlayacak.

Ne zaman başlayacak derken Aşk Taktikleri’nin ikinci sezon çekimleri bitiyor bile! 7

Aşk Taktikleri, 11 Şubat’ta vizyona girer girmez çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Filmin paylaşılması ile birlikte kısa sürede yüzbinlerce kişi birbirinden farklı ülkelerde de olsa filme ilgi gösterdi. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu ise rakamlara yansıdı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi.

Demet Özdemir de Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri biter bitmez bu kez Aşk Taktikleri 2 için sete çıktı. Bu yaz dur durak bilmeden çalışan Demet Özdemir çok yakında erkek arkadaşı Oğuzhan Koç’la dünya evine girecek.