Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un ekibi dağılıyor mu? Çağlar Çorumlu gidiyor, Doğa Rutkay program sunacak, Ecem Erkek film çekiyor…

Güldür Güldür Show’un ekibi dağılıyor mu? Çağlar Çorumlu gidiyor, Doğa Rutkay program sunacak, Ecem Erkek film çekiyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tekrarlarıyla bile izleyicinin büyük keyif aldığı ekran projelerinden bir tanesi Güldür Güldür Show. İlk olarak 2013 yılında yayınlanmaya başlayan eğlence programı, Show TV ile özdeşleşti. Kanal, kimi zaman aynı saatte başka kanalda yayınlanan dizilerin bile reytinglerini bu yapım ile zorlamayı başardı. Kült kadroda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Meltem Yılmazkaya gibi isimler yer alıyor.

Kimi oyuncular ekibe dahil olup, bir ya da bir kaç sezon sonra ayrıldılar ama bu isimler artık Güldür Güldür ile özdeşleşti. İrem Sak bir kaç sezon önce ayrılmıştı. Tekrar dönmedi. Çağlar Çorumlu, Gülse Birsel’in Jet Sosyete dizisine gitti, tekrar geri döndü. Ancak şimdi yeniden bir başka dizi ile adı anılıyor… Emre Altuğ yeni katılmıştı gidiyor. Evrim Akın ve Serkan Çalışkanoğlu da gidenler arasında.

Güldür Güldür, tam 7 yıldır ekranın en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Gidenler arasında en çok Çağlar Çorumlu’nun gidişi daha çok hoşnutsuzluk yaratmıştı. Zira Çorumlu’nun artık klasikleşen tiplemeleri o kadar çok seviliyor ki gidişi izleyenleri üzmüş, dönüşü de mutlu etmişti. Şimdilerde ise adı yine bir başka diziyle anılmaya başlandı. Kanal D’de yayınlanacak Aile Babası isimli diziyle anlaştığı şeklinde haberler gündeme gelmişti. Oyuncunun yeniden gidecek olması, muhtemelen izleyicileri yine üzecek bir haber…

İrem Sak da programın sevilen isimlerinden birisiydi ve o da geçtiğimi yıl dizilerde oynamak için ayrılmıştı ekipten Tekrar döner mi bilinmez ama bu sezon Çukur dizisinde oynayacak. Yine geçtiğimiz sezon katılan Evrim Akın’ın bu yıl ekipte olmayacağı açıklanmıştı. Aynı şekilde yine Güldür Güldür’ün sevilen yüzlerinden Sinan Çalışkanoğlu da programda olmayacak bu yıl. Ayrılan bir başka isim ise Emre Altuğ. O da bu sezon yok.

Güldür Güldür Show'un ekibi dağılıyor mu? Çağlar Çorumlu gidiyor, Doğa Rutkay program sunacak, Ecem Erkek film çekiyor... 8

Doğa Rutkay’ın yeni programı kafaları karıştırdı!

Gelelim yaz sezonunda yaşanan bir başka farklı durumlara. Güldür Güldür’ün ara vermesinin ardından programın uzun süreli ekibinden Doğa Rutkay ve Ali Sunal, Ali Baba Doğa Ana isimli Yotube kanalında bir program yapmaya başladılar. İkilinin muhtemelen bu programları devam edecek. Bir açıdan Güldür Güldür’de oynamalarına da engel değil.

Güldür Güldür Show'un ekibi dağılıyor mu? Çağlar Çorumlu gidiyor, Doğa Rutkay program sunacak, Ecem Erkek film çekiyor... 9

Ancak bir kaç gün önce ortaya çıkan bir gelişme ile Doğa Rutkay ile ilgili durum da kafaları karıştırdı. Zira oyuncu, Show TV’nin sevilen Çocuktan Al Haberi programını sunacak. Aynı zamanda Güldür Güldür’de oynayıp bir de Youtube kanalında Ali Sunal ile program yapması, oyuncunun hem bu projelere nasıl yetişeceği sorusunu doğururken, “Güldür Güldür Show’dan bir ayrılık mı olacak?” sorusunu da akıllara getirmiyor değil!

 

Ecem Erkek’in yeni projesi başladı…

Bir başka proje ise Ecem Erkek ile ilgili. Genç oyuncu, 2 yıl önce katılmıştı Güldür Güldür Show ekibine. Başarılı oyunculuğuyla beğeni topluyor. Genç oyuncu da bir kaç gün önce yeni bir projeye başladı. Güldür Güldür’deki performansıyla dikkatleri çeken Ecem Erkek, yıllar önce Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli tiyatro eserinden uyarlanan filmmde oynuyor.

Andaç Haznedaroğlu’un yönetmenliğini yaptığı filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Ecem Erkek’in heyecanını sosyal medyadan dile getirdiği yeni projesi, aynı zamanda onun oyunculuk anlamında da kendisini bir basamak yukarı taşıyacak bir proje olacak.

Projenin film olması ve bir kaç hafta içinde çekimlerinin tamamlanmasıyla muhtemelen oyuncu Güldür Güldür’e devam edebilecek. Ancak tabii yeni sezonda var mı, yok mu, onu da ancak sezon başlamaya yakın öğreneceğiz.

Yaşanan bu gelişmelere bakınca, Güldür Güldür Show’un yeni sezonda yeni isimlerin katılacağı ve ismi belli olan gideceklerin yanında sürprizlerin de ortaya çıkabileceği tahmin ediliyor. İzleyip hep birlikte gelişmeleri göreceğiz…