Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin favori dizisi ortaya çıktı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin favori dizisi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın entrikası ve komedisi bol dizisi Yasak Elma, 4. sezonuyla yine hem şaşırtıp hem de eğlendirmeye geliyor! Dizi başlangıçta epey topa tutulmuş, yaşanan pek çok olaya “Gerçek hayatta böyle olur mu, ne saçma?” yorumları yapıp durmuştu izleyici. Ancak artık kimse Yasak Elma’da bir mantık aramıyor. Hatta entrika ve dram dizisi, Yıldız karakterinin farklılaştırılmasıyla komediye bile döndü!

Temmuz başında yeni sezon çekimleri başlayan dizinin 4. sezonunda da muhtemelen Yıldız’ın enteresan maceraları diziye damga vuracak. Eda Ece’nin oyunculuğuna doğaçlamalar katıp Yıldız’ın tepkilerini değiştirmesi ve izleyicinin de sosyal medyada bu sahnelere izlenme rekorlarıyla karşılık vermesi, dizinin bir yanıyla da komediye dönmesini sağladı.

Şimdilerde heyecanla beklenen diziyle ilgili sosyal medyada sürekli paylaşımlar yapan ve heyecanı arttıran Eda Ece, herkesi merakta bırakmaya devam ediyor. Ancak Ece’nin de merakla beklediği bir başka dizi var. Sosyal medyayı son derece etkin bir şekilde kullanan oyuncu, Yasak Elma ile ilgili heyecanı arttırmaya devam etsin, kendisinin de heyecanını arttıran bir başka dizinin olduğunu story’den paylaştı.

Eda Ece’nin heyecanla beklediği dizi aslında tüm dünyada pek çok kişinin beklediği bir yapım. Trajik bir kazayla ölümünün ardından hayatı herkes tarafından büyük merak edilen İngiltere prensesi Diana’yı The Crown dizisi. Netflix’te yayınlanan dizide Prenses Diana’yı canlandıracak isim de geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve Avustralyalı oyuncu Elizabeth Debicki olduğu ortaya çıkmıştı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin favori dizisi ortaya çıktı! 8

Altı sezon olarak planlanan dizinin Kasım ayında gösterime girmesi bekleniyor. Türk izleyiciler Yasak Elma’yı heyecanla beklerken, Eda Ece de kendi dizisinin yanı sara The Crow’u heyecanla beklediğini instagram sayfasından şöyle paylaştı…

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin favori dizisi ortaya çıktı! 9