Ana sayfa Dizi Haberleri Yılın sürpriz çifti! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizilerinde işleri zor!

Yılın sürpriz çifti! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizilerinde işleri zor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda yeni diziler, yeni partnerleriyle izleyiciyi de heyecanlandırıyor. İlk kez bir dizide karşılıklı oynayacak olan iki isim ise şimdiden projeye merakı arttırdı. İstanbullu Gelin dizisinden sonra ekranda yer almayan Özcan Deniz, yeniden dönüyor. Bu kez partneri İrem Helvacıoğlu olacak…

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile dikkatleri çeken ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan İrem Helvacıoğlu’nun hayranları, yeni sezondaki projesini heyecanla bekliyordu.

Ulaş Tuna Astepe ile Sen Anlat Karadeniz dizisinde iyi bir uyum yakalayan oyuncunun yeni sezondaki yeni dizisinde ise bu kez Özcan Deniz ile birlikte oynayacağı ortaya çıktı. Helvacıoğlu’nun hayranları, Nefes karakteriyle çok özdeşleştirdikleri oyuncuyu bakalım yeni projede nasıl bulacaklar?

Gazeteci Birsen Altuntaş, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun birlikte oynayacağını duyurdu. Herkesin merakla beklediği ve Star TV’de yayınlanacak olan dizinin ismi ise ‘Seni Çok Bekledim’ olarak geçiyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Caner Şahin ve İlhan Şen’in isimleri de geçiyor.

Yılın sürpriz çifti! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizilerinde işleri zor! 8

Sen Anlat Karadeniz ile anılan İrem Helvacıoğlu’nun bu kalıbı kırması bakalım yeni dizisiyle mümkün olabilecek mi? Oyuncu Sen Anlat Karadeniz bittikten sonra ekranda başka bir projede yer almamış, sadece Eflatun isimli bağımsız bir filmde oynamıştı.

Özcan Deniz de İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver ile kamera karşısına geçmişti. İki oyuncunun ekran uyumu da beğeni kazanmış ve 4 sezon boyunca Star TV’de dizi devam etmişti. Deniz, bu projeden sonra ekranda yer almamış ve müzik çalışmalarına ağırlık vermişti.

Yılın sürpriz çifti! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizilerinde işleri zor! 9

İki oyuncu da ekranın çok sevilen ve uzun süreli dizilerinde rol aldılar. Özcan Deniz’in Faruk rolü kadar, İrem Helvacıoğlu’nun Nefes karakteri de hala hafızalarda İzleyiciye eski rollerini unutturabilecekler mi, ekran uyumunu yakalayabilecekler mi merak konusu…

Bu nedenle ikilinin dizisi şimdiden merak konusu oldu. İki oyuncu da ekranın sevilen yüzlerinden. Oyunculukları da beğeni topluyor. Deniz ve Helvacıoğlu’nun yanyana gelmesi, herkes için bir sürpriz oldu. Bakalım projede izleyici için başka nasıl sürprizler var?