Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un yeni sezon afişiyle kimin gidip, kimin geldiği belli oldu…

Güldür Güldür Show’un yeni sezon afişiyle kimin gidip, kimin geldiği belli oldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan ve ekranlara damgasını vuran bir yapım olan eğlence programı Güldür Güldür Show’un tüm ekibi, yeni sezon afişi için bir araya geldi. Programdan ayrılıklar olduğu geçtiğimiz sezon sonunda ortaya çıkmıştı. Özellikle Çağlar Çorumlu’nun gidişi hiç beklenmiyordu ama üç oyuncunun daha ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Sinan Çalışkanoğlu, Evrim Akın ve Emre Altuğ, yeni sezonda Güldür Güldür ekibinde olmayacaklar. Çağlar Çorumlu, Kanal D’de bir diziye başlıyor. Onun dışında ekipten başka bir ayrılık yok ama yeni gelen isimler var. Bu isimlerden birisi Dağhan Külegeç. Kavak Yelleri dizisiyle tanınan oyuncu, uzun süredir ekranlarda yoktu.

Bir diğer isim ise Murat Akkoyunlu. Bu iki ismin de olduğu afişte Doğa Rutkay, Ali Sunal, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Kızılkaya,  Açelya Topaloğlu, Uğur Bilgin, İrem Kahyaoğlu, Ecem Erkek, Aylin Kontente, Alper Kul, Mahir İpek gibi isimler yeni sezonda da ekipte.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show’un yeni afişi, heyecanla beklenen yeni sezonun da habercisi. Bir kaç gün önce ekibin bir araya gelmesiyle çekimler de başlamıştı.

Seyirciyle buluşmak için gün sayan Güldür Güldür ekibi yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Neşeli pozlarıyla göz dolduran ekibin yer aldığı renkli afiş büyük beğeni topladı. Sevilen kadrosu ve ekibe katılan yeni isimlerle Güldür Güldür Show yeni sezona bomba gibi geliyor.

Güldür Güldür Show’un eğlenceli skeçleriyle bu sezonda da kahkaha tufanı hız kesmeden devam edecek!

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show 8. sezonuyla yakında Show TV’de!

Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişiyle kimin gidip, kimin geldiği belli oldu... 7