Ana sayfa Sosyal Medya Ne Sefirin Kızı ne de başkası… İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun dünyayı unuttuğu anlar…

Ne Sefirin Kızı ne de başkası… İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun dünyayı unuttuğu anlar…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Pis Yedili isimli diziyle tanınan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, o dönemki kilolarından bir süre sonra kurtulunca bambaşka bir görünümle çıkmıştı ekranlara. Herkesi çok şaşırtan yeni haliyle dizilerde rol almaya devam eden Kaygılaroğlu, şimdilerde Sefirin Kızı dizisiyle gündemde.

Gediz karakteriyle izleyicinin gönlüne giren Uraz Kaygılaroğlu, dizi çekimleri için şimdilerde Bodrum’da. Oyuncunun geçtiğimiz yıl eşi oyuncu Melis İşiten’den boşanması herkesi çok şaşırtmıştı. Ancak ikili ayrılmalarına karşın kızları Ada için dost olmayı da başardılar.

Uraz Kaygılaroğlu, her fırsatta küçük kızı ile birlikte vakit geçirmeye ve onunla oyunlar oynamaya çalışıyor. Baba kızın çok iyi anlaştıkları bu keyifli anlardan çıkan videoları ve fotoğrafları da Kaygılaroğlu, instagram sayfasından zaman zaman paylaşıyor.

Son yaptığı paylaşımda da kızıyla deniz kenarında oturmuş oyun oynuyor Kaygılaroğlu. Öylesine kaptırmış ki kendini fotoğraflarının çekildiğinden bile haberi yok. Kızı Ada ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğu da anlaşılıyor oyuncunun.

Çocukların çok sevdikleri oyun hamurlarıyla oynayan baba kız kendilerini iyice oyuna kaptırmışlar. Bir hamura şekil veren Kaygılaroğlu’nun kızı Ada ile bu sevimli hallerini aşağıda görebilirsiniz…

????‍????

Ne Sefirin Kızı ne de başkası... İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun dünyayı unuttuğu anlar... 7