Ana sayfa Kadın Haberleri Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’ın pişmanlığı!

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’ın pişmanlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Güldür Güldür Show’da Yeter karakteriyle izlediğimiz Doğa Rutkay gibi ünlü isimlerin işleri ile anılması bir süre daha mümkün olmayacak. Koronavirüs salgını nedeniyle tüm ünlüler evlerine çekildi.

Dizi setlerinin durdurulduğu, sanat çalışmalarının askıya alındığı ve gelecek planının net olarak yapılamadığı bu ortamda birçok ünlü isim gibi Doğa Rutkay da kendisini sosyal medya hesabından ifade etmeyi önemli buluyor. Instagram’dan günlük yaşamıyla ilgili paylaşımlar yapan Rutkay, ilk kez canlı yayın ile takipçilerinin karşısına çıktı.

Dr. Özgür Bolat ile canlı yayında çocuk gelişimi üzerine sohbet eden Rutkay, takipçilerinden gelen soruları Bolat’a yöneltti. Endişe ve kaygıyı çocuklardan uzak tutmak ve çocukların öz güvenini geliştirme yöntemlerinin konuşulduğu, 1 saat süren canlı yayında birçok konu hakkında bilgiler verildi..Canlı yayını 85 binden fazla kişi takip etti.

Yayın sonrasında herkese teşekkür eden Rutkay, “Binlerce katılımla ilk canlı yayın hatıram şurada dursun istedim. Mesafelerin Ötesinde buluşmak çok iyi geldi bana. Neden daha erken başlamamışım bu yayınlara? Söz aralıklarla devamı gelecek. 1 saat boyunca bizimle kalan herkese teşekkürler,cevaplanamayan sorulara özürlerle!” diyerek takipçilerine yeni canlı yayınlar için mesaj yolladı.

Güldür Güldür Show'un Yeter'i Doğa Rutkay'ın pişmanlığı! 7