Ana sayfa Dizi Haberleri Güven Kıraç girdiği her diziyi fena karıştırıyor!

Güven Kıraç girdiği her diziyi fena karıştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güven Kıraç yılların oyuncusu. Başarılı performanslarıyla da büyük hayran kitlesine sahip bir isim. Son olarak Hekimoğlu dizisinde yer aldı. Son 3 dizisine bakıldığı zaman hep aynı şeyi yapıyor… Yani yer aldığı projeyi fena karıştırıyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinde uluslararası hafiye Vambery Amca olarak ekranda yer alan Kıraç, bu karakterle dizinin takipçilerini fena gıcık etmişti. Yapmadığı kötülük kalmamıştı.

Güven Kıraç girdiği her diziyi fena karıştırıyor! 8

Ardından Behzat Ç’nin yeniden çekilmesiyle birlikte BluTV platformuna yeniden Memduh Başkan olarak geldi. Tabii ki kötülüklere devam, ortalığı karıştırmakta üstüne yok…

Güven Kıraç girdiği her diziyi fena karıştırıyor! 9

En son da Hekimoğlu dizisinde Vahap karakteri ile yer aldı ama, izleyicileri de geldiğine geleceğine pişman etti. Vahap’a yine herkes gıcık oldu.Bir de ortalığı fena karıştırdı.

Güven Kıraç her rolü başarıyla yansıtmasının yanı sıra, izleyicilerde sanki o rolü yaşıyormuş hissi veriyor. Hekimoğlu dizisinde de Vahap’tan gıcık kapmayan kimse kalmadı. Bu da Güven Kıraç tecrübesi ve başarısının bir kanıtı.