Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, öyle zayıfladı ki tanımanız zor!

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, öyle zayıfladı ki tanımanız zor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2018 yılında Güldür Güldür Show ekibine dahil olan Ecem Erkek’in bu yıl da programda yer alıp almayacağı merak konusuydu. İki sezondur dizide Naime ismiyle hayat verdiği karakterlerle dikkatleri çeken Ecem Erkek, başarılı oyunculuğuyla basamakları hızlı tırmanmaya başladı.

Oyuncu, Güldür Güldür başarısının ardından şu sıralar Yılmaz Erdoğan’ın sahnelendiği dönemde çok konuşulan ve hala hatıralarda olan ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ isimli oyununun film versiyonunda oynuyor. Erkek’in ilk filmi heyecanla beklenirken, setten fotoğraf paylaşılmasının da yasak olduğunu kendisi aktarmıştı.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, öyle zayıfladı ki tanımanız zor! 9

Ancak geçtiğimiz günlerde filmde rol alan Devrim Yakut ve Merve Dizdar ile sadece ayaklarını çektikleri bir videoyu sosyal medyada paylaşmadan da duramadı. Yine son yaptığı paylaşımda ise Caddebostan’da yürürken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.  Oyuncunun paylaşımında “Cağaloğlu’nda 90’lar ya da 90’larda Cağaloğlu” sözleri, film çekiminde olduğunu da gösteriyordu.

Üzerindeki kıyafetlerin de yine film için giydiği kostümler olduğu anlaşılan oyuncunun ağzındaki maske de dikkat çekti. Ancak Ecem Erkek’in en çok dikkatleri çeken yönü ise hayli zayıflamış olduğuydu! Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, bir süredir sıkı bir şekilde spor yaptığını, aletli pilates çalıştığını da paylaşımlarından görüyor.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, öyle zayıfladı ki tanımanız zor! 10

Yeni sezona hayli ince girmeye hazırlanan Ecem Erkek’in yaklaşık bir ay önce çekilen fotoğrafını da aşağıda görebilirsiniz. İki fotoğraf arasındaki farka bakılırsa Oyuncu, zayıflama işini hayli ciddiye alıyor şu sıralar…

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, öyle zayıfladı ki tanımanız zor! 11

Film hakkında:

Ecem Erkek’in kariyerinde önemli bir yer tutacağı anlaşılan filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu yaparken yapımcılığını BKM Film üstleniyor. Ecem Erkek’in yanı sara Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan gibi isimler de rol alıyor.

17 Ekim’de vizyona çıkması beklenen filmde Ecem Erkek’in ise Demet Akbağ’ın oynadığı Gülseren karakterini oynadığı tahmin ediliyor…