Ana sayfa Sosyal Medya Begüm Birgören, yıllar önce çekilen diziden paylaştı, Özge Özder’in alerjisi ortaya çıktı!

Begüm Birgören, yıllar önce çekilen diziden paylaştı, Özge Özder’in alerjisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay -Oyuncu Begüm Birgören, son yaptığı sosyal paylaşımı ile yıllar önce rol aldığı diziye ve dizideki rol arkadaşı Özge Özder’in bir hassasiyetine dikkat çekmiş oldu. Oyuncu, 2009-2010 yılları arasında yayınlanan Ömre Bedel dizisinde Özder ile birlikte kamera karşısına geçmişti.

Begüm Birgören, Özge Özder’in yanısıra Mehmet Ali Nuroğlu, Murat Han ve Halil Babür’ün de rol aldıkları Ömre Bedel isimli dizi, Fox TV’de ekrana geliyordu. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, bir Kore dizisinden uyarlamaydı. Begüm Birgören, işte bu dizinin setinden 11 yıl sonra bir fotoğraf paylaştı.

Son yıllarda pek çok diziye ev sahipliği yapan Beykoz Kundura fabrikasında çekilen dizinin sahneleri için Özder ve Birgören sete gitmişti. Çekimlerin başlamasını bekleyen iki oyuncu, metruk bir binada karşılıklı oturmuş telefonlarına bakarken fotoğraflanmışlardı.

Bu fotoğrafla tbt yapan ve o günlere dönen Birgören’in paylaşımında dikkat çeken bir ayrıntı ise Özge Özder’in yüzündeki maske idi. Şu sıralar bu fotoğrafa bakan hiç kimse maskeyi yadırgımayacaktır. Malum Coronavirüs nedeniyle hepimiz bu maskeleri takıyoruz.

Ancak bundan aylar önce maskeyi sadece herhangi bir rahatsızlığı olanlar veya bir alerjisi olanlar takıyordu. Begüm Birgören de Özge Özder’in neden maske taktığını paylaşımında anlatıyor.

Birgören, Özder’in toza karşı alerjisi olduğunu ve metruk mekanlarda da maskesi olmadan yapamadığını aktararak şimdilerde Mucize Doktor dizisinden ayrılmasıyla gündemde olan Özge Özder’in bir hassasiyetini de ortaya koymuş oldu.

İşte o paylaşım:

#tbt Beykoz Kundura, 2009???? Daha kimselerde yokken Özgecim toza alerjisi yüzünden atıl ya da metruk mekanlarda maskesiz gezmezdi. Canımın içi unutmuşum bu hallerimizi????Dün gece bu fotoğrafla karşılaşınca zaman algım kalbimin üstünde tepinip durdu bir süre. Sanırım önümüzdeki günlerde set fotoğrafı bombardımanına tutucam sizi???? #ÖmreBedel

Begüm Birgören, yıllar önce çekilen diziden paylaştı, Özge Özder'in alerjisi ortaya çıktı! 7