Ana sayfa Sosyal Medya O elbisenin altına o çorabı siz giyseniz olmazdı ama Nilperi Şahinkaya tarzları yıkmış!

O elbisenin altına o çorabı siz giyseniz olmazdı ama Nilperi Şahinkaya tarzları yıkmış!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Nilperi Şahinkaya, şu sıralar Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Yeni Hayat dizisiyle gündemde. Oyuncu, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın ve Melisa Aslı Pamuk ile başrolünü paylaştığı dizide, eski bir polisin eşini oynuyor.

Deniz Yıldızı dizisinin ardından asıl çıkışını Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde oynadığı Mesude karakteriyle yapan Şahinkaya, Kiraz Mevsimi, Kayıp, Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi dizilerin ardından PuhuTV için çekilen Yaşamayanlar dizisinde de bir vampiri oynayarak şaşırtmıştı.

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla takdir toplayan Nilperi Şahinkaya, doğallığı, samimiyetiyle de izleyicinin sevdiği bir isim. Şahinkaya, son olarak bir ağacın dalına çıktığı fotoğrafıyla instagramda dikkatleri çekmeyi başardı.

Zira oyuncunun takipçileri elbisesine bayıldı ancak daha çok çoraplarını konuşmakta! Şahinkaya’nın elbisenin altına giydiği uzun beyaz çorapları onun için gayet tarz dursa da takipçileri, aynı durumun kendilerinde pek de öyle olmayacağı kanısında.

Bir takipçisinin “Sen yapınca bohem oluyor, biz yapsak napıyo bu mal, bi de çoraplara bak derler” şeklindeki sözleri güldürürken, “Ben de böyle çorap giyiyorum diye gülenlere bunu gösterip trendimin öncüsü olduğunuzu söylemeyi planlıyorum” şeklinde esprili yaklaşımlar da yapılmakta.

Kimi takipçileri “O çoraplar hiç olmuş mu o elbisenin altına?” diyerek kahkaha emojisi koysa da “Ben giysem beyaz çorapla bu elbiseyi komik olurdum” diyerek Şahinkaya’nın hakkını teslim edenler de var.

Bu arada Şahinkaya’nın fotoğrafına Elçin Sangu, Aslıhan Gürüz, Aslı Enver, Özge Gürel ve Ceren Moray gibi, giyim tarzlarıyla dikkat çeken son dönemin gözde oyuncularının da beğeni yaptıkları görülmekte.

İşte Nilperi Şahinkaya’nın dikkat çeken o pozu:

O elbisenin altına o çorabı siz giyseniz olmazdı ama Nilperi Şahinkaya tarzları yıkmış! 7