Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar dizisi hayranlarını büyük bir korku sardı!

Gülizar dizisi hayranlarını büyük bir korku sardı!

tarafından ker_def

Gülizar dizisi hayranlarını büyük bir korku sardı! 7

İzleyici Yorumlarına Bakalım…

Diziyi çok beğendiğini ifade eden birçok izleyicinin erken final yapmasından endişe ediyor. Hemen her dizi için artık izleyiciler ekran başına geçerken korkuyor, zira bağlandıkları dizileri bir anda yayından kaldırılabiliyor. Gülizar dizisi içinde bu kaygının var olduğunu gözlemleyebiliyoruz.

Farah Zeynep Abdullah’ın oyunculuğunu çok beğendiğini ifade eden kimi izleyiciler, başarılı oyuncunun özellikle şarkı söylediği sahnelerin ve sesinin çok güzel olduğunu belirtmekteler.

Bazı izleyiciler ise Murat karakterine hayat veren Berk Cankat’a ısınamamış… İşte bir yorum: “Başrolde keşke Berk Cankat olmasaydı, daha parlak bir oyuncu olsaydı diye düşünüyorum. Çünkü Farah Zeynep mükemmel bir oyuncu bana göre… Murat’a da alışırız…Ebru Cündübeyoğlu’nu da özlemişiz.”

Sonunda izleyebileceği bir dizinin ekranda yer aldığını belirten bir başka dizi sever ise beğenilerini ifade ediyor.

Dizinin gününün değişmesi gerektiğini de yazanlar var, hatalı gün seçimi nedeniyle dizinin bitmesinden korktuğunu yazanlara rastlamaktayız.

Gülizar karakterinin Gülşen Bubikoğlu’nu hatırlattığını yazan izleyicilerin yanı sıra, Farah Zeynep Abdullah’tan hoşlanmadığını belirtenler de var.