Ana sayfa Dizi Fragmanları Güllerin Savaşı 57. yeni bölüm şaşırtacak

Güllerin Savaşı 57. yeni bölüm şaşırtacak

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 2 sezondur devam eden Güllerin Savaşı dizisinde büyük sır sonunda açığa çıktı. Dizide birbirine düşman olan Gülfem ve Gülru’nun kardeş olduğu ortaya çıktı. Dizinin 7 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan 56. bölümünde Gülfem, Gülru ile kardeş olduğunu öğrendi.

Gülru’nun atlattığı büyük tehlike Ömer için bir kırılma noktası olur. Ultrasonda bebeği gören Ömer, içindeki gerçek duyguları daha fazla bastıramaz ve bütün benliği ile doğacak bebeği sahiplenir. Bundan sonra, bebeğin sağlığı için Gülru’yu kışkırtacak bir şey yapmayacaktır. Ancak Ömer’deki bu dönüşüm Gülru için hiç de rahatlatıcı olmaz.

Gülfem ise, Ömer’deki pozitif gelişmelerden son derece memnundur ve kendini inişteki kariyerini ayağa kaldırmaya verir. Ne var ki, Gülfem’in kariyer planları beklenmedik şekilde Tibet’e toslar ve Gülfem kendini bir anda büyük bir rezaletin ortasında bulur. Yaşananlardan sonra Tibet’in yüzünü bile görmek istemeyen Gülfem, hayatının en büyük sırrını onunla paylaşmak zorunda kalacağından habersizdir.

İşte Güllerin Savaşı dizisinde büyük sırrın ortaya çıktığı o sahne:

GÜLLERİN SAVAŞI 57. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ GENEL KONUSU:

Mesleği için yurtdışına giden Ömer Hekimoğlu üzüntülü bir şekilde, geri dönmek üzere, Türkiye’ye gelir ancak burdaki olaylar karşısında geri dönemez. Gülfem eski aşkıdır fakat evin hizmetçisi aynı zamanda Gülfem Sipahinin de büyük hayranı olan Gülru’ya karşı ilgi duymaktadır. Gülfem’in kardeşi Cihan, küçükken ablasının onu boğmaya çalışmasından dolayı bir travma geçirmiştir ve Cihan’da Gülru’ya aşıktır.