Ana sayfa Dizi Haberleri Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisiyle şehir hayatından sıkılan birçok kişinin aklını çelecek!

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisiyle şehir hayatından sıkılan birçok kişinin aklını çelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülper Özdemir’in kariyeri için büyük önemi bulunan atv’nin Gül Masalı dizisinin çekimleri devam ediyor. Dizinin İstanbul’da yapılan ilk sahnelerinin çekimlerinin ardından, ekip Isparta’ya geçti.

atv’nin yaz dönemi için planladığı ve bir dram projesi olarak öne çıkan Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir’e Erdem Kaynarca eşlik edecek. Gülper Özdemir, geçen iki sezon TRT1 ekranında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan “Kıbrıs Zafere Doğru” isimli dizinin başrolünde yer almıştı.

Aralık ayında bu projenin çekimlerini tamamlayan oyuncu, bir süre dinlenme fırsatı buldu ve yaz döneminde başlayacak olan Gül Masalı ile de tekrar hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk fragmanındaki bazı detaylar ile dikkatleri çekti.

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisiyle şehir hayatından sıkılan birçok kişinin aklını çelecek! 8

Her şeyden önce güçlü bir aşk dizisinin izleyicilerin karşısına çıkacağını söyleyebiliriz. Gonca ve Toprak karakterlerinin aşkını izleyeceğiniz dizinin fragmanında, şehir hayatından yorgun düşen birisini görüyorsunuz. Artık büyük şehirlerde yaşamakta zorlanan ve daha küçük şehirlerde yeni bir hayat kurma hayali içinde bulunan birçok kişi için Gül Masalı dizisi itici bir güç olabilir..

Gülper Özdemir’in fragmanda Gonca karakterinin şehirdeki yalnızlığı ve çaresizliğini gayet başarılı şekilde yansıttığını görebilirsiniz. Birçok kişi Gonca’da kendi hayatında da izler bulabilir.

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisiyle şehir hayatından sıkılan birçok kişinin aklını çelecek! 9

Pastel Film imzalı, yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün üstlendiği, senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu’nun kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizideki diğer oyuncular ise şöyle:

“Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal.”