Ana sayfa Dizi Haberleri Final bölümüyle son kez ekrana gelecek Oğlum dizisinde düğüm çözülüyor, katil ortaya çıkıyor!

Final bölümüyle son kez ekrana gelecek Oğlum dizisinde düğüm çözülüyor, katil ortaya çıkıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi 15. Bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Kaan’ın katili konusunda okların sürekli farklı isimleri gösterdiği dizide finalle birlikte düğüm çözülüyor ve katilin hiç de beklenmedik bir kişinin olduğu ortaya çıkıyor.

Ay Yapım’ım sezon başında büyük umutlarla başladığı yeni dizisi Oğlum, duygu dolu hikayesiyle birçok izleyiciyi ekran başına toplarken, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Fakat dizi, son yıllarda Türkiye’de yaşanan kayıp çocuk vakalarındaki artışa dikkat çekmeyi başardı.

Proje ve senaryo tasarımının Ahmet Katıksız tarafından üstlenilen Oğlum dizisinin senaryosunun Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz, yönetmenliğini ise Gökçen Usta yapıyor.

Final bölümüyle son kez ekrana gelecek Oğlum dizisinde düğüm çözülüyor, katil ortaya çıkıyor! 8

Oğlum dizinin son bölümüyle ilgili tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtımla birlikte 14. Bölümle birlikte verilen ipuçları sonrasında Kaan’ın katili ortaya çıktı. Dizide daha önce Kaan’ın katilinin Efe olduğu düşünülmüştü. Efe uzunca bir süre kendini suçlu hissedip sessizliğini koruyunca oklar hep onu gösterdi.

Fakat araştırmalar, Demet’in şüpheleri ve dikkat çekici hareketleriyle oklar Tuğrul’a döndü. Ama son bölümlerde katilin Efe’nin babası Tuğrul olmadığı da anlaşıldı. Demet’in olayı çözmek için Meliha ile iletişim kurmaya çalışması sonunca netice vermeye ve akli dengesi yerinde olmayan Meliha çözülmeye başladı.

Final bölümüyle son kez ekrana gelecek Oğlum dizisinde düğüm çözülüyor, katil ortaya çıkıyor! 9

Final tanıtımının ilk sahnesinde Efe, Meliha ile birlikte ormanda yürüyor. Bu sırada Efe’nin annesi Zeynep, oğlunun kaybolduğunu öğrenince, öç almak için kaçırıldığını düşünerek soluğu Melike ile İlyas’ın yanında alıyor. Demet ise Meliha’nın Efe’yi öldürdüğü şüphesiyle Sedat’ın yanına gidiyor ve onu ihbar ediyor.

Herkes Kaan’ı aramak için ormana gidiyor ve hep birlikte aramaya başlıyorlar. Kaan, Meliha’dan gelecek tehlikeyi fark edip kaçarken ayağını burkuyor ve yakalanıyor. Tanıtım kuyunun başında Meliha ile Kaan’ın olduğu sahne ile bitiyor. Acaba Kaan kurtulacak mı yoksa Meliha’nın yeni kurbanı mı olacak? Final bölümüyle birlikte Kaan’ın akıbetini de öğreneceğiz.

Başrollerinde Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Nihal Yalçın ve Kubilay Aka’nın buluştuğu Oğlum dizisi final bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de son kez izleyiciyle buluşacak!