Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın senaristinden Fox TV’ye yeni dizi geliyor

Yasak Elma’nın senaristinden Fox TV’ye yeni dizi geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin beş sezondur ekranda başarıyla yer alan ve çok da önem verdiği Yasak Elma dizisi için altıncı sezon hazırlıkları devam ediyor. 13 Haziran’da beşinci sezonun kapanmasının ardından yaz arası verilecek. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un dizinin altıncı sezonunda kimlerin yer alacağı konusunda alacağı kararlar da merakla bekleniyor.

Yasak Elma dizisinin senaristi Melis Civelek, uzun süredir proje için büyük emek harcıyor. Altıncı sezonda da Melis Civelek’ten yine etkili hikayeler bekleyen dizi hayranları, senaristin yeni bir projesiyle de karşılaşacak.

Yasak Elma'nın senaristinden Fox TV'ye yeni dizi geliyor 7

MF Yapım tarafından hazırlıklarına başlanan yeni dizinin adresi yine Fox TV olacak. Dizinin isminin Aslan Parçası olması bekleniyor… Henüz senaryo yazım aşamasında olan proje için MF Yapım hazırlıklara başladı..

Melis Civelek ismini izleyiciler ilk olarak Adını Feriha Koydum dizisi ile duydu. Dizinin ikinci ve üçüncü sezon hikayesini yazan senarist, ayrıca çok ilgi çeken Güllerin Savaşı dizisini de yazmıştı.

Asla Vazgeçmem, Bir Umut Yeter, Sol Yanım gibi dizilerin de senaryolarını yazan Melis Civelek, 2018 yılından bu yana ise Yasak Elma dizisinin elde ettiği büyük başarıda önemli bir pay sahibi bulunuyor.