Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi ve Kadir’in git gelleri!

Gülperi 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi ve Kadir’in git gelleri!

tarafından ker_def

“HALA BABAMI SEVİYOR MUSUN?” Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 23. Bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Can’ı gizlice dinleyen ve Kadir ile Gülperi’nin evlendiğini öğrenen Artemis’in büyük bir şok yaşadığı tanıtımda Gülperi, “Çok erken karar verdik Kadir!” sözleriyle yaşadığı pişmanlığı dile getiriyor. Gülperi ile Kadir’in evliliğinin biteceğini öğrenen Can büyük bir öfkeyle soluğu Kadir’in yanında alırken, Şeyma hain planlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Kadir ve Gülperi’nin düğün fotoğraflarını gören ve yakınlaştığı anlara şahit olan Artemis’in neler yapacağı merakla bekleniyor. Videodan 23. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Gülperi’nin Cuma akşamı ekrana gelecek 23. bölümünde Gülperi ve Kadir, evliliklerini Hasan ve Artemis’e söylemek niyetindeyken onların birlikteliklerini öğrenince şoka girer. Gülperi’nin tavrı Kadir’le ikisinin arasında yeniden engeller doğmasına sebep olacaktır. Gökhan, Hasan’ın Seyit’in ölümünde payı olduğunu düşünüp intikam planına girer. Hasan ve Artemis ise ait oldukları iki farklı dünyanın çatışmasında aşklarına dayanarak ayakta kalmaya çalışırlar. Şeyma, Gülperi ve Kadir’in birlikteliğine engel olmak için yeni ve çok riskli bir yola girer. Gülperi ve Kadir ise artık birlikte çıktıkları yolun netliğini kabul etmek üzerelerken hiç beklemedikleri bir biçimde sıkışmış olduklarının farkında değillerdir.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanda da önemli detaylar vardı. Gülperi ve Kadir, evlendiklerini saklamaya devam ediyorlar ama Hasan bir şeylerden şüphelenmeye ve araştırmaya başlıyor.

Bu arada Selen, Hasan’ın Artemis ile birlikte olmasına çok fena öfkeleniyor. Artemis’in hayatını adeta cehenneme çeviren Selen, ona bir tuzak hazırlamanın peşinde.

Tanıtımın son sahnesinde Artemis’in bir anda yere düşüp yığılıp kalması, Selen’in Artemis’e bir şey yaptığını düşündürdü.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yürüttüğü “Gülperi” çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.