Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi dizisi 5. bölüm fragmanında Hasan gerçeklerle yüzleşiyor!

Gülperi dizisi 5. bölüm fragmanında Hasan gerçeklerle yüzleşiyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve Tarık Pabuççuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Gülperi dizisi 5. bölümüyle 12 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

İlk 4 bölümüyle beğeni toplayan dizi, bazı sahneleriyle Gaziantep halkının da tepkisini çekmekte. Dizinin şehri kötü gösterdiği ve olumsuz imaj oluşturduğuna yönelik eleştiriler bir süredir sosyal medyada paylaşılmakta.

Dizinin 5. bölümünde neler olacağı merak konusu…

Fragmanda önemli detaylar var. Avukat Kadir, Burak Dakkak’ın canlandırdığı Gülperi’nin büyük oğlu Hasan’a gerçekleri anlatıyor. Amcasının annesine tecavüz etmeye kalktığı gerçeği ile yüzleşiyor.

5. bölümde büyük heyecan var. İşte 5. bölümden ilk görüntüler:

KADİR, HASAN’A TÜM GERÇEKLERİ ANLATIYOR!

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen beşinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Hasan ile Kadir’in heyecan dolu yüzleşmesinin ekrana geldiği nefes kesen tanıtımda Kadir, hapishanede olan Hasan’ın karşısına çıkıyor. “Yüzüne tükürecek kadar nefret ettiğin annen neden bıçakladı amcanı?” sözleriyle Hasan’a her şeyi anlatan Kadir, ona büyük bir şok yaşatıyor. Tüm gerçeklerin yüzüne bir tokat gibi çarptığı Hasan gözyaşlarına hakim olamazken Yakup, Hasan’ın velayetinin peşine düşüyor. Hasan’ın hapisten çıkması için gereken parayı, velayeti karşılığında vereceği anlaşılan Yakup ile Gülperi’nin hesaplaşması heyecanı yükseltiyor.

Gülperi’nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 3. bölümündeHasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak sonucu gözaltına alınan Gülperi, Hasan’ın kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşti. Sorgu sırasında Hasan’ı korumak için gerçekleri söylemeyen Gülperi nezarethaneye atıldı. Annesinin yokluğuyla yeniden sınanan ve bu durumdan abisi Hasan’ı sorumlu tutan Can, Kadir’i arayarak yardım istedi. Bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalayan Kadir, güvenlik kameralarından Ejder’in suç ortağı olduğunu ve Gülperi’nin oğlunu korumak için sustuğunu anladı. Hasan’ı koruyacağına söz veren Kadir, Gülperi’yi de kurtardı. İkilinin aralarındaki dostluk ve yakınlık paylaşımları artmaya başladı. Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlayan Şeyma, Ejder’le birlikte Hasan’ı da gözaltına aldırdı. Çocuklarına tekrar kavuşmak için can atan Gülperi’nin yeni mücadelesi başlıyordu.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!