Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Burak Dakak kendini kanıtladı, gelecek için büyük çıkış yaptı!

Gülperi dizisinde Burak Dakak kendini kanıtladı, gelecek için büyük çıkış yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülperi dizisi 30. bölümüyle birlikte bu akşam Show TV’de final yaparak izleyicilerine veda edecek. 30. final bölümü öncesinde yayınlanan ön izleme görüntülerinde Gülperi, hastanede tedavi altındaki oğlu Hasan’a duygusal sözler söylüyor. İzleyicileri etkileyecek olan bu sahnede Gülperi’nin oğluna anlattığı hikaye izleyicileri de etkileyecek. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Gülperi’nin gözyaşlarını da döktüğü bu sahnede Nurgül Yeşilçay’ın oyunculuğu da beğeniyle izlenecek. Bu arada dizi boyunca müthiş bir oyunculuk sergileyen Burak Dakak’ın da çok iyi çıkış yaptığını söylemek lazım.

Burak Dakak, gelecek için ne kadar iyi yerlere gidebileceğini bu dizide kanıtladı. Bundan sonraki projelerde çıkışını sergileyecektir.

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Şenol Sönmez’in oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

Finalde neler olacak?

Gülperi oğlu Hasan’ın ameliyattan çıkmasını beklerken Can’ın kaybolduğundan habersizdir. Can’ı hiçbir yerde bulamayan Artemis ve Bedriye önce Yakup’lara sonra da hastanede Gülperi’yle bekleyen Kadir’e haber verirler. Kadir Hasan ölüm kalım savaşı verirken bir de Can’ın kaybolduğu haberini Gülperi’ye vermek istemez.

Yakup ve Kader hastanede Gülperi’yle kalırken Kadir Can’ı bulmak için harekete geçer. Bu sırada Can hiç de tekin olmayan bir adamın eline geçmiştir bile. Kadir çaresizce Can’ı ararken hastanede Gülperi’ye iyi haber gelir.