Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde çaresizliğin acı resmini izleyeceğiz! Gülperi’yi perişan eden sahneler…

Gülperi dizisinde çaresizliğin acı resmini izleyeceğiz! Gülperi’yi perişan eden sahneler…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Show Tv’nin Gülperi dizisi, 2 Kasım Cuma akşamı 8. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde, kapının önüne konulan ve evsiz kalan Gülperi, çocukları ile birlikte bir parka gidiyor.

Gece soğukta kalan çocuklar titrerken Gülperi perişan oluyor. Bir restauranta giren Gülperi, çocuklarıyla sokakta kaldığını ve sadece bir gece otelde kalabilmek için para istediğini söyleyecek kadar çaresiz hale geliyor.

Bu arada Hasan’ın, bir kişiyle Kadir’in kızı hakkında konuştuğu görülüyor. Artemis’e ne yapacağını soran Hasan’a adamın yanıtı “Babası hakkında bir kaç soru soracağız” oluyor.

Bir anda ortaya çıkan bu adamın kim olduğu dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Gülperi dizisinde çaresizliğin acı resmini izleyeceğiz! Gülperi'yi perişan eden sahneler... 7

Bu arada Şeyma da Gülperi’den kurtulduğunu düşünüp kocasıyla romantik bir akşam yemeği yiyor ve onu kendine bağlamak için kadınca tavırlar sergiliyor.

Kadir’in aklı ise çok karışık. Gülperi’nin başına gelenleri öğrendi mi henüz bilmiyoruz ama Gülperi’nin çaresizliği, yeni bölüme damga vuracak.

İşte 8. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi’nin durumu, Hasan’ı oldukça korkutur. Gülperi çaresiz halde hastane odasında yatarken, Hasan da annesine ve kardeşine yapılanların hesabını sormak için Ali’nin peşine düşer. Fakat bu durum başına daha büyük belaların açılmasına neden olur.

Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, her şeyi bir kenara bırakır ve Gülperi ile ailesine yardım etmenin yollarını arar. Fakat bu durum iş arkadaşlarının dikkatinden kaçmaz. Bedriye annesinin başına gelenler yüzünden suçluluk duyarken, Can’ın dua etmekten başka seçeneği yoktur.

Gülperi’nin ve çocuklarının başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise Hasan’ın velayetini almak için yeni fırsatların peşine düşer. Şeyma ise Gülperi’yi Kadir’den uzak tutma planlarına devam etmektedir. Hayat ise Gülperi’yi bu kez hiç beklemediği bir yerden vuracaktır.