Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde öyle başarılı rol yapıyor ki, izleyici ondan nefret ediyor!

Gülperi dizisinde öyle başarılı rol yapıyor ki, izleyici ondan nefret ediyor!

tarafından ker_def

Gülperi dizisinin 26. yeni bölümü 29 Mart Cuma günü ekranda yer almıştı. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde Bedriye’nin sahnesi dikkat çekmişti.

Aleyna Özgeçen’in başarıyla canlandırdığı Bedriye karakteri partide basılmıştı… Bedriye’nin erkekler ile olan ilişkileri ve annesi Gülperi’nin yanında durmaması izleyicilerden ciddi eleştiriler alıyor.

Bir izleyici, “Bedriye kadar işe yaramayan ,fazlalık biri görmedim. Dizide annesi nasıl zor şeylerle yüzleşiyor, bir kere bile yanında olup destek olmadı kadına.. Hep köstek oldu, zaten şıp sevdi gönlü var. Bir gün Gökhan, Atakan, Erkan ve şimdi bu adam… Bi dur Bedriye… Ne kadar para hastası bir kız çıktın. Gökhanı’ı da rahat bırak hak etmiyorsun sevgisini .” diyerek tepkisini göstermekte

Bedriye’nin partide basılma sahnesini videodan izleyebilirsiniz.

Peki 26. bölümde başka neler oldu?

Gülperi kendini feda eder ve Şeyma’nın hayatı karşılığında Eyüp’le gider. Hasan annesini kurtarabilmek için büyük öfke duyduğu biriyle işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. Eyüp Gülperi’yi boşanmazsa çok değer verdiği birini öldürmekle tehdit eder.

Kadir ise başındaki büyük tehlikeden habersiz kaçak hayatı süren Eyüp’ü aramaktadır. Hasan Eyüp’ün kendisine ve annesine söylediklerinin ağırlığı altında ezilir. Yakup Ağa da Eyüp’ün firarıyla korku dolu günler geçirmeye başlamıştır. Konaktaki güvenlik önlemlerini artırsa da kurtuluşunun öfkeli Hasan’ı kullanmaktan geçtiğini anlar. Suna başlarına gelen olayların sorumlusu olarak Gülperi’yi görmektedir.

Sadece kadın olduğu için haksızlığa, zalimliğe, iftiraya uğramış bir annenin tek umut ışığıdır çocuklarına duyduğu koşulsuz sevgi.

En dibe vurmuşken, en büyük acı kalbinden hançerlemişken bile ayakta durmasının sebebi; oğlunun gözlerindeki hüzün, kızının saçının kokusudur.

Doğurduğu yavrusunun kanatları güçlenene kadar yanında olmak zorundadır, çünkü bir anne sadece çocukları yanındaysa annedir…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Şenol Sönmez
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Meryem Gür & Cüneyt Bolak & S.Cenk Boğatur & M.Cem Görgeç
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Jenerik Müziği: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Erkan Bektaş, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör