Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, ’10 yıldır gitmiyorum’ dediği ödül törenlerini fena eleştirdi!

Zuhal Topal, ’10 yıldır gitmiyorum’ dediği ödül törenlerini fena eleştirdi!

tarafından zk zk

Fox TV’de eşi Korhan Saygıner ile birlikte yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda sunduğu yemek programı yapan Zuhal Topal, uzun süredir oyunculuğa ara verdi.

Daha önce izdivaç programı sunan ancak RTÜK kararıyla yayından kaldırılan programının ardından yeni sezonda Fox TV’de Zuhal Topal’la Sofrada programını sunan ünlü isim, ilginç bir açıklama yaptı.

Televizyongazetesi/Detay

Topal, yarışmacı gelinin evine konuk olduğu sırada mutfaktaki sohbette, ödül törenlerine katılmama nedenini açıklarken organizasyonlara da laf attı.

Yarışmacının arkadaşı Taner Bey’in kendisine hediye ettiği etolü “Ödül törenlerinde kullanacağınız şık bir etol” sözleri üzerine Topal, ödül törenlerine gitmediğini belirtti.

Ödül törenlerinin çok uzun sürdüğünü ve 10 yıl önce gitmeyi bıraktığını söyleyen Zuhal Topal, “4 saat sürüyor. Pek gitmiyorum ödül törenlerine. Ödül aldığım ödül törenine bile gitmedim. Bana En İyi Komedi Kadın Oyuncu ödülü verdiler, onu bile almaya gitmedim. Sağolsunlar da ödül törenleri çok uzun sürüyor. Ömürden gidiyor 4-4,5 saat. Bizde organizasyonları pek de beceremiyorlar. Kusura bakmayın yani. Onun için ödül törenlerine gitmiyorum fazla” diye konuştu.