Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam için iddia büyüktü, beklenti de büyük!

Ben Bu Cihana Sığmazam için iddia büyüktü, beklenti de büyük!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çalışmaları geçtiğimiz sezon başlamıştı. 6 sezon kanalın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Oktay Kaynarca, iki arkadaşı ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurarak ilk dizilerinin çalışmalarına başladıklarını da duyurmuştu.

Kaynarca’nın hayranları, bu diziyi merakla beklerken oyuncudan gelen bir açıklama ise iddianın ne kadar büyük olduğunu da gözler önüne serdi! Çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülen ve ismi daha sonra açıklanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin, yeni sezonun lokomotifi olacağı sözleriyle Oktay Kaynarca, beklentileri de büyüttü.

Kadrosu yavaş yavaş şekillenirken diziyle ilgili olarak izleyicinin heyecanı da arttı. Sonunda çekimleri bir ay kadar önce başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden gelen ilk fotoğraflarla birlikte kadro da gündeme geldi. Pelin Akil ve Ebru Özkan’ın da başrollerde yer aldıkları dizide, iki aşkın ortasında kalan Cezayir karakterinin hikayesi anlatılıyor.

İki kadın, iki hayat, iki isim, iki farklı karaktere hayat vereceği anlaşılan Oktay Kaynarca’nın, yeni dizisindeki imajı da Özbekistan’da yapılan çekimler sonrasında ortaya çıktı.

Ben Bu Cihana Sığmazam için iddia büyüktü, beklenti de büyük! 10

Birinde kamuflaj kıyafeti, elinde silahıyla bambaşka bir kişilik, diğerinde Karadenizli büyük bir ailenin oğlu olarak izleyenleri şaşırtan bir tanıtımla ekrana geldi Ben Bu Cihana Sığmazam. Karadenizli Cezayir, Buharalı Temur Turan olarak bambaşka iki hayat sürdüğü yorumlarını yaptıran ilk tanıtımdan sonra, ikinci tanıtımla birlikte hikayedeki detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Hayatında iki kadın, iki ayrı aşk, iki hayat olduğu anlaşılan Cezayir’in hikayesi, izleyicinin tanıtımlarını izlediği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin sırlarla dolu olduğunu da ortaya koydu. Yönetmenliğini Güzel Adamlar yapım şirketinin de ortaklarından olan Onur Tan’ın üstlendiği iddialı dizi, atv’nin bu sezondaki en iddialı yapımlarının başında geliyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam için iddia büyüktü, beklenti de büyük! 11

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi fenomen bir dizinin gelmekte olduğu, tanıtımlarıyla da görüldü. İzleyici, bu ilginç hikayeyi izlemek için sabırla bekliyor. Dizinin çekimlerinden bazı kısımların İpek Yolu’nun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’da yapılmış olması da hikayeye mistik bir hava katmakta.

Ben Bu Cihana Sığmazam için iddia büyüktü, beklenti de büyük! 12

Salı akşamları yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin karşısında ise Kusursuz Kiracı ve Üç Kız Kardeş dizileri duruyor. Yeni dizinin bu iki dizi ile rekabetini önümüzdeki günlerde hep birlikte izleyeceğiz. Ancak atv’nin benzer nitelikteki fenomen dizileri arasında Ben Bu Cihana Sığmazam’ın özel bir izleyici kitlesine hitap edeceği de şimdiden biliniyor.

Oktay Kaynarca’nın daha dizi çalışmaları devam ederken sarfettiği ‘yeni sezonun lokomotifi olacak’ sözünün de sezonda karşılığını bulacağı umuluyor…

İlk görüntüleriyle büyük ilgi çeken dizi, 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümünün ekranda olması bekleniyor. Dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Ben Bu Cihana Sığmazam için iddia büyüktü, beklenti de büyük! 13

İşte dizinin genel hikayesi:

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.