Ana sayfa Foto Galeri Gülse Birsel’in hayalindeki cast… Aile arasında filmi için neler neler söylediler?

Gülse Birsel’in hayalindeki cast… Aile arasında filmi için neler neler söylediler?

tarafından zk zk

Gülse Birsel'in hayalindeki cast... Aile arasında filmi için neler neler söylediler? 7
DEMET EVGAR: “UZUN ZAMANDIR BİR FİLMİ BU KADAR İZLEMEK İSTEMEMİŞTİM”
Filmde Solmaz karakterine hayat veren Demet Evgar “Çok heyecanlıyım. Uzun zamandan beri bir şeyi bu kadar izlemeyi beklememiştim. Gülse’nin yazdığı senaryonun hakkını vermeye çalışıyorum şahsen. Çok ahlaklı yapılmış bir film. Kimse işin kolayına kaçmadı. Komedi ciddi bir iş çünkü. Solmaz karakteri dışa dönük, eğlenceli hiç bir şeye tamah etmeyen bir kadın. Ben bu kadını oynadıkça çok rahatlıyorum. Aile kurmak gibi bir inadı var. Bu takıntısı yüzünden hiç olmayacak bir adama 21 yıl sadık kalmış bir kadın. Hayatta bazen insanın seçtiği arkadaşları ailesi olur ya, o da arkadaşlarıyla aile gibi. “Neşelİ Günler” tadındalar. O evde yaşayan tüm karakterlerin gerçekte de arkadaşı olmak isterdim. Hem komik hem de çok hakiki bir şey var hikayede. Sıcaklık da oradan geliyor sanıyorum. Set esnasında da arkasında da çok eğleniyoruz” dedi.

ENGİN GÜNAYDIN: “BU PROJEDE KENDİMİ GÜVENDE VE KONFORLU HİSSETTİM”
Engin Günaydın “Gülse’yi diziden dolayı tanıyorum nasıl bir üslubu olduğunu biliyorum. O yüzden bu kendimi güvende ve konforlu hissettim. Hiç bir endişem olmadı. Zaten güzel bir ekip kuruldu. Sahnelere gerekli özeni gösterme fırsatımız oluyor. Oynadığım karakter olan Fikret biraz kendi dünyasında benim daha önce de oynadığım ve sevdiğim kapalı ruh dünyasında olan bir adamın hayata dönmesi ve neşeli bir dünyanın içinde kendini bulup bir dönüşüm yaşaması çok hoşuma gidiyor.

DEVRİM YAKUT: “ENGİN BANA DEDİKLERİMİ YUTTURDU”
Mükerrem karakterini oynayan Devrim Yakut “Ben filmin Adana’lı ailesindeki anneyi oynuyorum. Hiçbir sette ben bu kadar dağılmamıştım. Özellikle Engin Günaydın için konuşuyorum. Ben bu konuda kendimle övünürdüm ama Engin ile oynarken bütün dediklerimi yuttum. Allah uzun ömürler versin. Ona da tüm ekibe de” diye konuştu.