Ana sayfa Foto Galeri Gülse Birsel’in hayalindeki cast… Aile arasında filmi için neler neler söylediler?

Gülse Birsel’in hayalindeki cast… Aile arasında filmi için neler neler söylediler?

tarafından zk zk

Gülse Birsel'in hayalindeki cast... Aile arasında filmi için neler neler söylediler? 7

ERDAL ÖZYAĞCILAR: “YİRMİ DOKUZ YIL GÜLSE’NİN SENARYOSUNU BEKLEMİŞİM”
Haşmet karakterini oynayan Erdal Özyağcılar “Ben de Gülseciğimin hayallerinin gerçek olduğuna çok mutlu oldum, ve bu hayallerinde bana da yer verdiği için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok sıcacık bir iş yapıyoruz. 29 sene sonra sinema perdesinde olacağım. Demek ki ben Gülse’nin bu senaryoyu yazmasını bekliyormuşum.

DERYA KARADAŞ: “KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM”
Oynadığım karakter kendi iç dünyasındaki o ruhsal devinimlerde debeleniyor. İzleyince de göreceksiniz. Engin Günaydın ile oynamak beni çok heyecanlandırıyor. Uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir şeydi. Kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

FATİH ARTMAN: “EVLİLİK AŞKI İLE YANIP TUTUŞAN BİR KARAKTERİ OYNUYORUM”
Su Kutlu (Zeynep) ile filmde evliliğe yürüyen bir aşk hikayesi olan Fatih Artman “Ben Adana’lı ailenin İstanbul’da yaşayan küçük oğlu Emirhan’ı oynuyorum. İstanbul’da yaşadığı için de Adanalı’lardan biraz farklı. Yaşadığı aşkın peşinde olan ve evlilik aşkı ile yanıp tutuşan bir karakter” diye rolünü anlattı.

DEVİN ÖZGÜR ÇINAR “ADANALI AİLENİN KENDİ DÜNYASINA DÖNÜK GELİNİYİM”
Devin Özgür Çınar da “Ben de Adana’lı ailenin geliniyim. Biraz kendi dünyasında yaşayan ve bence çok da güzel yapan. Olaylarla kendi çapında bağlantı kuran ama hep bu bağlantıların yanlış olduğu başka bir dünyada bir karakter” dedi.