Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülsim Ali İlhan’dan hayranlarını sevindiren geri dönüş mesajı

Gülsim Ali İlhan’dan hayranlarını sevindiren geri dönüş mesajı

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini hayat vermekte olan ünlü oyuncu Gülsim Ali’nin koronavirüse yakalandığı ve 11 gün boyunca karantina altında kaldığı ortaya çıkmıştı. Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile başrolü paylaşan Gülsim Ali İlhan, yeniden test yaptırdığı ve sonuç negatif çıkınca da karantina sürecini tamamladı.

Her Cumartesi TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Gönül Dağı’nın başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan Covid 19’u yendi. Ünlü sanatçı bir hafta önce Covid 19 hastalığına yakalanmış ve evinde tedavi altına alınmıştı. Güzel yıldız, sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamada, hastalığı yendiğini ve testinin negatif çıktığını duyurdu.

Bu haber, sanatçının hayranlarını çok sevindirdi. Yaptıkları yorumlarla Gülsim Ali İlhan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İşte ünlü oyuncunun instagram hesabından paylaştığı mesajı:

“Arkadaşlar an itibariyle yaptırdığım PRC Covid 19 testimin sonucu negatif çıkmıştır. 11 gün süren karantinam sona erdi. Dualarınız, mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Maske, mesafe, hijyen kurallarına lütfen dikkat edin.”

Gülsim Ali İlhan'dan hayranlarını sevindiren geri dönüş mesajı 7