Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülümse Kaderine dizisinde Erkan Meriç’in Fırat karakteri yine damgasını vuracak!

Gülümse Kaderine dizisinde Erkan Meriç’in Fırat karakteri yine damgasını vuracak!

tarafından ker_def

Her bölümüyle daha çok dikkat çekmekte olan Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine, 11 Mayıs Çarşamba günü 3. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in öne çıktığı dizide, Erkan Meriç de canlandırdığı Fırat karakteri ile son dönemde çok konuşuluyor.

Fırat’ın psikopat tarzıyla dikkat çekmekte olduğu hikayede, Eda ve Yaren ikilisinin yaşadıkları da günümüz dünyasının zorluklarını da temsil ediyor… Her yeni bölümü yayınlandıkça ve hikaye derinleşmeye başladıkça daha da çok ilgi çekmesi beklenen Gülümse Kaderine, etkili bir dram dizisi.

Gülümse Kaderine dizisinde Erkan Meriç'in Fırat karakteri yine damgasını vuracak! 8

11 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak üçüncü yeni bölümde yaşanacaklar da izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak. Peki neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Eda, Fırat’ın çantasından aldığı pırlantaları Yaren’den gizler ve iki kız köşkte hizmetçi olarak çalışmaya başlar. Zor duruma düşen Fırat kızlarından pırlantaları almak için fırsat kollamaktadır.

Gülümse Kaderine dizisinde Erkan Meriç'in Fırat karakteri yine damgasını vuracak! 9

Yaren’i Ekin’den kıskanan Ayşegül ise kızların açığını yakalamak istemektedir.

Yaren, babası olduğunu bilmeden Kudret’in evinde hizmetçi olarak çalışırken, Eda elindeki pırlantalarla ikisi için yeni planlar yapmaya başlar.

Yaren’in kimliğinden şüphelenmeyen Neval ise öğrendiği şok bir bilgiyle sarsılır.

Bursa’da bir yetimhanede başlayan sonra İstanbul’da devam eden hikayede etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. işte Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosu: “Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda.”