Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülümse Kaderine dizisinde iki başrol oyuncusu zıtlığı temsil ediyor!

Gülümse Kaderine dizisinde iki başrol oyuncusu zıtlığı temsil ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında artık çarşamba akşamları Gülümse Kaderine dizisi izleyicilerle buluşmaya başladı. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler, bu dizinin iki başrol oyuncusu olarak öne çıkıyor..

Eda karakterinde Bahar Şahin, ilk bölümdeki performansıyla izleyicilerden geçer not aldı. Zalim İstanbul’dan sonra genç oyuncu yine milyonlarca hayranını etkilemeyi başardı. Sude Zülal Güler de Yaren karakterini canlandırıyor ve etkili performansı ile Bahar Şahin’in oyunculuk başarısını tamamlıyor.. İki genç kadın oyuncunun sürüklediği dizideki Eda ile Yaren karakterleri ise zıtlığı temsil ediyor.

Eda bir yanda amaçlarına ulaşmak için her yolu deneyebilecek birisi… Eda’nın hayatta en katlanamadığı şey ise Yaren’in yokluğu… Yaren onun için kavga ettiği ama kopamadığı da tek kişi…

Gülümse Kaderine dizisinde iki başrol oyuncusu zıtlığı temsil ediyor! 8

Gözünü Yaren ile açan Eda, ona karşı hastalıklı bir ruh hali barındırıyor. Çünkü Eda’nın Yaren’e karşı sevgi bağı çok güçlü… Asla ondan kopmayı düşünmeyen Eda hırsıyla ve amaçlarına ulaşmak için yapabilecekleri ile diziye renk katacak.

Bahar Şahin, Eda karakterinde oldukça başarılı. Yaren olarak da Sude Zülal Güler, hayranlarını memnun eden ilk bölüm performansı ile dikkat çekti.

Gülümse Kaderine dizisinde iki başrol oyuncusu zıtlığı temsil ediyor! 9

Yaren karakteri ise Eda gibi değil. Yaren aslında hem masum birisi hem de güzelliği ile herkesi etkiliyor. Anlayışlı bir yapısı bulunan ve yetenekleri ile de kendini gösteren Yaren, genç oyuncu Sude Zülal Güler’in karakteri ile de benzerlikler taşıyor.

Oyuncu, bu benzerlikler dolayısıyla da Yaren’i canlandırmakta zorlanmadığını ifade etti.

Birbirlerine zıt iki karakterin öne çıktığı Gülümse Kaderine, Fox TV’nin reyting beklediği önemli yapımlardan birisi oldu.