Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülümse Kaderine dizisinde Yaren perişan bir halde!

Gülümse Kaderine dizisinde Yaren perişan bir halde!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya başlanan Gülümse Kaderine dizisi için alınan final kararı herkesi şaşkına çevirdi. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı dizinin ne yazık ki, gelecek hafta yayınlanacak beşinci bölümle birlikte finali gerçekleşecek.

Dizinin düşük reyting alması nedeniyle Fox TV tarafından final kararı verildi. Başrolde yer alan Bahar Şahin, final kararını sosyal medyadan duydu ve bu durum dizi hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

18 Mayıs günü yayınlanacak olan 4. bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor. İşte dizinin finalden önceki dördüncü bölümünde yaşanacakların detayı:

Yaren, Ayşegül’den yediği tokatla perişan haldedir. Eda ile köşkten ayrılmaya karar verirler. Eda pırlantalardan gelecek paraya güvenmekte, Fırat’ın ona hazırladığı tuzağın farkında değildir. Ekin ve Kudret kızlara destek olunca Ayşegül yıkılır ama bir yardımla karşılaşır.

Eda ve Yaren’in beklenmedik misafiri ise bütün planlarını alt üst eder. Neval Kudret’in bir kızı olduğunu öğrenince adım adım Yaren’in izini sürmeye ve ona yaklaşmaya başlar. Kudret ise Yaren’in annesi Firuze ile ilgili çok büyük bir gerçeği öğrenecektir.