Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’ya bu yaz tatil yok! Diziden önce bir proje daha var!

Oktay Kaynarca’ya bu yaz tatil yok! Diziden önce bir proje daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayranları Oktay Kaynarca’yı ekranda görmeyi çok özledi. En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölümünü izlemek için ekranın başına geçen ancak dizinin son anda ekrana gelmemesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Oktay Kaynarca hayranlarını önümüzdeki günlerde bir değil iki sürpriz bekliyor.

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Oktay Kaynarca’ya bu ya tatil yok. Kısa süre önce yeni proje dizisi ortaya çıkan Kaynarca’nın bir de tek kişilik tiyatro gösterisine hazırlandığı belirtiliyor. Ancak başarılı oyuncunun tiyatro projesiyle ilgili ayrıntılı bilgi henüz bulunmuyor.

Dolayısıyla Oktay Kaynarca hayranlarını önümüzdeki günlerde bir değil iki sürpriz bekliyor. Oktay Kaynarca halen yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam’ın hazırlığı içerisinde. Dizinin yapımcılığını başarılı oyuncunun yapım şirketi Güzel Adamlar üstlenecek. Yönetmenliğini, yapım şirketinin ortağı olan Onur Tan’ın üstleneceği dizinin senaryosunu Alican Yaraş ve Yusuf Alp yazıyor.

Oktay Kaynarca’ya bu yaz tatil yok! Diziden önce bir proje daha var! 7

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam için Birce Akalay’a teklif götürdüğü ancak başarılı oyuncunun teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor. Gelen haberlere göre henüz konusuyla ilgili bilgi verilmeyen dizinin bir kısmı Özbekistan’da çekilecek.

Yeni dizi adını 14. yüzyılda yaşamış Hurûfi meşrep Azeri divan şairi Nesimi’nin efsane şiirinden alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

Dolayısıyla Oktay Kaynarca’yı yeniden izlemek isteyen hayranları biraz daha beklemek zorunda. Senaryo çalışmaları devam eden dizinin oyuncuları ile ilgili de çok fazla bilgi yok. Kaynarca’nın son derece dikkat çeken bir söylemle “Yeni sezonun lokomotifi olacak” sözleri ise dikkat çekmişti.