Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gündeme bomba gibi düşen Sıla ve Hazer Amani görüntüsüne jet açıklama geldi!

Gündeme bomba gibi düşen Sıla ve Hazer Amani görüntüsüne jet açıklama geldi!

tarafından zk zk

Magazin medyasının gündemine bomba gibi düşen Sıla ve şef Hazer Amani’nin araba içindeki görüntülerine açıklama geldi.

Hazer Amani, olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Ahmet Kural’la olaylı bir şekilde ayrılan Sıla uzun bir süre sessiz kaldıktan sonra geçtiğimiz akşam 23.30’da bir araç içerisinde Şef Hazer Amani ile görüntülendi.

Geride bıraktığımız akşam Beşiktaş’ta bir mekan çıkışında araba içerisinde görüntülenen ikili adeta baygın bir şekilde kameralara yansıdı.

Kırmızı ışıkta muhabirler tarafından görüntülenen ve yanan kamera ışıklarıyla uyanan Sıla şaşkın bir şekilde çevreye bakarken görüntülendi.

Evli olduğu bilinen Şef Hazer Amani’nin Sıla ile objektife yansıyan görüntüleri dikkat çekti.

2. Sayfa programının kameralarına yansıyan görüntülerde Sıla’nın, Şef Hazer Amani’nin kucağında adeta baygın bir şekilde yattığı görülüyor.

Program tarafından aranan Amani, bu görüntülerle ilgili olarak açıklamada bulundu ve aralarında bir ilişki olup olmadığına dair sorulara; ‘Alakası yok’ yanıtını vermekle yetindi.

Şef Hazer Amani, kendisine yöneltilen ‘Bir iş yemeği miydi?’ sorusuna ise; “bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik, yakında bu projenin haberleri çıkacak ve siz de öğrenirsiniz” yanıtını verdi.

Eşinin ve şarkıcı Sıla’nın tanışmadığını söyleyen Amani, iddia edildiği gibi gecenin sonunda Sıla’nın evine geçmediğini ve kendilerini Bomonti’de bıraktıklarını söyledi.

Ancak programa taşınan haberi yapan muhabir, Hazer Amani ile Sıla’nın eve birlikte girdiklerini gördüklerini söyledi. (Posta)