Ana sayfa Dizi Fragmanları Güneşin Kızları dizisinde sular bir türlü durulmuyor

Güneşin Kızları dizisinde sular bir türlü durulmuyor

tarafından ker_def

Güneşin Kızları 28. Bölüm Fragmanı

GÜNEŞ’İN KIZLARINDA SULAR DURULMUYOR!

Rana, Güneş’e Herşeyi Açıklamaya Karar Veriyor…
Nazlı’ya gelen kırmızı güller ise ortalığı bir anda karıştırıyor..

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları” bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Rananın tehdidinden sonra Haluk köşeye sıkışır. Güneşe ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir. Nazlıya gelen kırmızı güller Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar.Nazlı Savaşı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğitle kapışır. Kavga Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.
Güneş Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin Güneşe başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş Selin in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını Ali nin öğrenmesini istemez. Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır. Her şeye rağmen yeni yıl aşkla dolu olacak mıdır?

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:
Yapım :Süreç Filmcilik
Yapımcı :İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu
Uygulayıcı Yapımcı :Akın Topuz
Yönetmen :Sadullah Celen
Senaryo :Deniz Dargı ,Cenk Boğatur
Görüntü Yönetmeni :Yalçın Yadel
Sanat Yönetmeni :Hasan Doğan
Oyuncular :Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe),Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert),Ege Kökenli (Melisa), Sarper Arda (Can)

“Güneşin Kızları ” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Pazartesi saat 20:00’de Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 28 Aralık Pazartesi / 2015
Yayın Saati : 20.00