Ana sayfa Sosyal Medya Günlerdir canla başla çalışıyorlardı! Yasak Elma ekibinin hüzünlendiren mesajını Eda Ece ve Şevval Sam paylaştı…

Günlerdir canla başla çalışıyorlardı! Yasak Elma ekibinin hüzünlendiren mesajını Eda Ece ve Şevval Sam paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki ayrı depremden sonra 10 ilimizde binlerce binanın yıkılması, 45 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesi ve binlerce kişinin yaralanması ile sonuçlanan felaket, tüm ülkemizi yasa boğdu. Bu süreçte tüm televizyonlar deprem bölgesinden yayınlara geçtiler. Bazı meslek örgütlerinin öncülük ettiği ‘setler durdurulsun’ şeklindeki çağrılara pek çok oyuncu da destek verdi ve yapımcıların aldığı kararla dizi, sinema ve reklam çekimleri durduruldu.

Yapımcılar sendikasının çağrısına uyan ve başta Ay Yapım, Tims&B Production, Med Yapım gibi bazı yapım şirketleri tarafından, sette bulunan karavanlar, jeneratörler, ışık, ses ve deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılabilecek malzemeler başta Hatay, Kahramanmaraş olmak üzere diğer illere gönderildi. Oyunculardan pek çok ünlü ismin de organizasyonlarda görev alarak depremzedelere yardım destek çalışmalarına katıldıkları sosyal medyaya yansıdı.

Bu isimler arasında Eda Ece de vardı. Hem çeşitli kuruluşlara yaptığı maddi destekler hem de depremzedeler için gönderdiği kıyafetler ile birlikte sosyal medyadan önemli duyurular ve mesajları günlerce paylaşarak yaptığı destekler de dikkat çekti. Oyuncu, herkesi yasa boğan olayın ardından Yasak Elma ekibinden bazı kişilerin de bölgeye giderek destek verdiklerini duyurmuştu.

 

İki haftadır ekranda olmayan Fox TV’nin Yasak Elma dizisi de pek çok dizi gibi bu hafta yayına başladı. İzlediğimiz 165. bölümün, haftalar önce çekildiğini duyurdu Eda Ece. Ocak ayında hazırlanan bölüm, deprem sonrasında yayınlanamamıştı. 27 Şubat akşamı ekrana geldiğinde Eda Ece’nin izleyenlere bir notu vardı!

Eda Ece, twitter hesabından yaptığı paylaşımda bu durumu şöyle aktardı: “Bizzat gidip arama kurtarma çalışmalarına katkı sağlamış prodüksiyon ve ışık ekibimiz başta olmak üzere, herkese tekrar teşekkür ederek; Ocak ayında çektiimiz yayınlanmamış bölümümüz bu akşam yayınlanıyor bilginize. Bizler çalışmaya devam ediyoruz. Sizler için. İyi seyirler.”

Günlerdir canla başla çalışıyorlardı! Yasak Elma ekibinin hüzünlendiren mesajını Eda Ece ve Şevval Sam paylaştı... 8

Bu arada deprem bölgesinden dönen Yasak Elma dizisinin ekibinin mesajını da paylaştı oyuncu. Kısa ama hüzünlü mesajda “Hayat devam ediyor diyorlar ama aynı şekilde edğil. Başımız Sağolsun. Yasam Elma Ekibi” notu yer alıyordu.

Aynı notu Şevval Sam da instagram hesabından duyurdu. Bölgeye giderek daha önce dizi çekimi için kullandıkları pek çok alet ve edavatı bu kez depremzedeler için, enkaz altında kalanları kurtarmak için kullanan ve bölgede canla başla çalışan kamera arkası ekibi, yaşanılan acı günlerin ardından, herkesi duygulandıran kısa ama net mesajlarıyla seslendiler Yasak Elma izleyenlerine….

Günlerdir canla başla çalışıyorlardı! Yasak Elma ekibinin hüzünlendiren mesajını Eda Ece ve Şevval Sam paylaştı... 9