Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinde Süreyya’nın nişan elbisesi ve Gamze’nin kazağına izleyici bayıldı! İşte arayanlar için adresi…

Ömer dizisinde Süreyya’nın nişan elbisesi ve Gamze’nin kazağına izleyici bayıldı! İşte arayanlar için adresi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamlarının yeni dizisi olarak ekrana geliyor Ömer. OGM Pictures imzalı dizinin bu hafta 6. bölümü yayındaydı. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından dizilerin çekimleri de yayınları da durdurulmuştu. Aradan geçen 3 haftanın ardından yeniden kanallar dizileri yayınlamaya başladılar.

Ömer dizisi de bu hafta ekrana gelen yapımlar arasındaydı. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattın Paşalı, Barış Falay’ın yer aldıkları dizi, Pazartesi günlerinin yeni fenomen yapımı oldu!

İsrail yapımı Shtisel uyarlaması olan Ömer’in yönetmenliğini Cem Karcı üstlenirken senaryoyu da Gülizar Irmak kaleme alıyor. Dizi giderek daha çok ilgi görmeye başladı. Bu hafta Total’de 7. sırada yer almasına karşın, AB grubunda ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ardından 2. sıradaydı.

Ömer dizisinde Süreyya'nın nişan elbisesi ve Gamze'nin kazağına izleyici bayıldı! İşte arayanlar için adresi... 9

Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, oyunculuklar ve hikayesiyle beğeni kazanırken aynı zamanda kostümler konusunda da ayrıca dikkatle izleniyor bir kesim izleyici tarafından! Dizide rol alan oyuncuların kıyafetlerine ayrı bir ilgi gösterilmekte!

Özellikle Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır’ın geçtiğimiz haftalarda giydiği bir kazak büyük dikkat çekmişti. Bu hafta yayınlanan 6. bölümde de kırmızı çizgili, omuzu açık kazak, izleyenlerin beğenisini kazanırken sosyal medyada da kazakla ilgili aramalar yapılıyor.

Ömer dizisinde Süreyya'nın nişan elbisesi ve Gamze'nin kazağına izleyici bayıldı! İşte arayanlar için adresi... 10

Dizinin Styling ekibini başında olan Ayten Şentürk’ün seçimleriyle oyuncuların karakterlerine göre giyimleri beğeni topluyor. Bir süredir Süreyya karakteriyle ekibe yeni katılan Simay Barlas da düzgün fiziği ile kıyafetleri son derece başarılı bir şekilde taşımakta. Geçtiğimiz hafta yayınlanan nişan sahnesinde giydiği krem renkli elbisesi ise ayrıca çok yakışmıştı oyuncuya. Pek çok kişi, Süreyya’nın elbisesini de ayrıca merak ederek aramaya başladı.

Ömer dizisinde Süreyya'nın nişan elbisesi ve Gamze'nin kazağına izleyici bayıldı! İşte arayanlar için adresi... 11

Dizide Süreyya’nın giydiği elbise ve Gamze’nin kazağını arayanlar için ayrıca sponsor firmaların isimleri de yayınlanıyor sosyal medyada…