Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gupse Özay hamilelik haberlerini doğruladı! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl?

Gupse Özay hamilelik haberlerini doğruladı! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son günlerde magazin basınında yer alan, ‘Gupse Özay hamile!’ haberleri Barış Arduç ve Gupse Özay hayranlarını heyecanlandırdı.

İki yıl önce İzmir Çeşme’de nikah masasına oturan Gupse Özay ile Barış Arduç çifti bebek bekliyor. Gupse Özay’ın 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Ünlü komedyen de instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberleri doğruladı.

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu Gupse Özay’ın hamile olduğu haberini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Gupse Özay da Ömür Sabuncuoğlu’nun ‘Teyze oluyorum, Sevgili Gupse ile az önce konuştum. 6 aylık hamile ve çok iyiler’ paylaşımını kendi sayfasına taşıyarak Sabuncuoğlu’na teşekkür etti.

Gupse Özay hamilelik haberlerini doğruladı! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl? 7

2014 yılında çekilen, Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazdığı hem de rol aldığı ‘Deliha’ filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Barış Arduç ve Gupse Özay ikilisi 2020 yılında Çeşme’de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.Ünlü çift şimdi de anne-baba olmak için gün sayıyor.

Barış Arduç geçtiğimiz aylarda muhabirlerin ‘bebek’  sorularına, “Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye’de doğar çocuğumuz.” şeklinde yanıt vermişti. Gupse Özay da, “Anne olmayı çok istiyorum.” açıklamasını yapmıştı.