Ana sayfa Sosyal Medya Düşük reyting yüzünden final yapan Gülümse Kaderine YouTube’da milyonlara ulaşıyor!

Düşük reyting yüzünden final yapan Gülümse Kaderine YouTube’da milyonlara ulaşıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa süre önce Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan ve hikayesiyle dikkat çeken Gülümse Kaderine dizisinin, reytinglerde çıkış yapamayınca final yapmasına karar verilmişti. Başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı dizi yarın akşam yayınlanacak beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Reytinglerde çok düşük kalan dizi YouTube’da ise milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Özellikle Zalim İstanbul’la büyük çıkış yapan Bahar Şahin’i özleyen izleyicilerin çok büyük heyecanla beklediği Gülümse Kaderine dizisi iki hafta önce ekrana gelmeye başladı. Daha ilk bölümüyle reytinglere çok kötü bir giriş yaptı. Bu hafta yayınlanan ikinci bölümüyle de durum değişmedi. Reytingler yine çok kötüydü.

Durum böyle olunca kanal üçüncü bölüm geldiğinde dizinin beşinci bölümde final yapmasına karar verdi. Yarın akşam Gülümse Kaderine’nin beşinci ve final bölümü ekrana gelecek. Ancak öte yandan ömrü çok kısa süren bu dizi YouTube’da harikalar yaratıyor.

Düşük reyting yüzünden final yapan Gülümse Kaderine YouTube’da milyonlara ulaşıyor! 7

Gülümse Kaderine’nin ilk bölümü 4,5 milyon, ikinci bölümü ise 3,5 milyon kişi tarafından izlendi. Beşinci bölüm fragmanı ise yaklaşık 2,5 milyon kişiye ulaştı. Bu rakamlar oldukça yüksek ve etkileyici. Dolayısıyla Gülümse Kaderine’nin aslında izlendiği anlamına geliyor. Belki biraz daha tanıtımının yapılması ve üzerinde uğraşılması gerekiyordu.

Avşar Film imzalı, kadrosunda Bahar Şahin ile birlikte Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ahu Sungur, Mine Tugay, Erkan Meriç ve Doğan Bayraktra’ın da bulunduğu Gülümse Kaderine, ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri nedeniyle beşinci bölümde final yapacak.

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki genç kızın hikayesini anlatan Gülümse Kaderine dizisinin final kararı çok ani olmuştu. Hatta başrol oyuncusu Bahar Şahin dizinin final yapacağını sosyal medyadan öğrenmişti. İzleyiciler de Gülümse Kaderine dizisine şans verilmeden final kararı verildiği için Fox TV’ye çok kızgın.