Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Fox TV dizisi Gizli Saklı’nın en büyük silahı Halit Özgür Sarı olacak!

Yeni Fox TV dizisi Gizli Saklı’nın en büyük silahı Halit Özgür Sarı olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı’nın dün akşam ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtım farklı tepkilere yol açarken yorumların genellikle ortak noktası Halit Özgür Sarı oldu. Görünüşe göre yeni dizi Gizli Saklı’nın en büyük silahı başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı olacak.

Yapımcılığını No: 9 Productions’ın üstlendiği Gizli Saklı’nın hazırlıkları tamamlandı ve çekimlere başlandı. İki gizli polisin hikayesini anlatacak olan dizinin yaz ayları boyunca ekranda olması planlanıyor. Dizinin başrollerini son dönemin parlayan isimlerinden Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı olacak.

Gizli Saklı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtım izleyicilerden farklı tepkiler aldı. Kimileri diziye çok fazla ömür biçmezken kimileri de Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisini çok beğendiğini dile getirdi. Ancak çoğu yorumun ortak noktası Halit Özgür Sarı’ydı.

İzleyiciler, Kardeşlerim dizisinde çok sevilen ancak hiç umulmadık anda yapımdan ayrılan Halit Özgür Sarı ekrana döndüğü ve onu çok farklı bir karakterde izleyecekleri için çok mutlu. Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla izleyiciler Gizli Saklı’yı özellikle Halit Özgür Sarı. Bu da demek oluyor ki yeni dizinin en büyük silahı bu genç oyuncu olacak.

Diriliş Ertuğrul, Şampiyon ve Kırmızı Oda dizilerinde rol aldıktan sonra en büyük çıkışını Kardeşlerim dizisiyle yapan Halit Özgür Sarı, bu dizide canlandırdığı Kadir karakteriyle herkesin kalbini kazanmıştı. Ancak Kadir, izleyicinin hiç ummadığı bir anda ölmüş ve Halit Özgür Sarı diziden ayrılmıştı. Bu ayrılık herkeste şok etkisi yaratmıştı. Başarılı oyuncu Kardeşlerim dizisinden sonra askere gitmiş ve setlere bir süre ara vermişti. Gizli Saklı dizisi Halit Özgür Sarı’yı yeniden hayranlarıyla kavuşturacak.

Gizli Saklı dizisinde Naz karakterini Sinem Ünsal canlandırırken, Halit Özgür Sarı da Pamir Komiser karakterine hayat veriyor. Bir sivil operasyonda birlikte çalışacak olan ikili görev gereği bir çifti canlandırıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri bakalım nasıl geçecek. İlk görüşte dalaş, aşka dönüşecek mi?