Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı dizisiyle ilgili ani değişiklik çok şaşırttı!

Bir Peri Masalı dizisiyle ilgili ani değişiklik çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Maraşlı dizisiyle gelen Alina Boz hayranları, özellikle Bir Peri Masalı dizisiyle ilgili tüm detayları büyük bir dikkatle takip etti yaz boyunca. Oyuncunun yeniden ekrana dönmesini heyecanla bekleyen takipçileri, bu hafta Çarşamba günü başlayacağı ilan edilen dizi için heyecanla gününü beklemeye başlamıştı ama son dakika değişikliği çok şaşırttı!

Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Sadakatsiz dizisinde oynadığı Selçuk karakteri ile çok beğenilen Tarık Emir Tekin ve Alina Boz’un başrolünde başlaması beklenen Peri Masalı’nın günler öncesinden tanıtımları ve fragmanı dönmeye başladı. İlk olarak yayın tarihi 21 Eylül Çarşamba olarak açıklandı.

Fox TV, çok güvendiği ve iddialı bir dizi olarak ekrana getirmeye hazırlandığı Bir Peri Masalı’nın başlamasına kısa bir süre kala hafta içinde ertelendiğini duyurdu. Diziyi merakla bekleyenleri hüsrana uğratan bu karar şaşkınlık yaşattı.

Bir Peri Masalı dizisiyle ilgili ani değişiklik çok şaşırttı! 8

Kararın arkasında, tam da o akşam yine çok iddialı bir yapım olan Kanal D’nin yeni dizisi O Kız’ın başlama ihtimali akıllarda soru işareti bıraktı. İzleyiciyi daha ilk bölümlerden seçim yapma zorunluluğuna sokmak istemediği anlaşılan kanalın, Bir Peri Masalı’nı bir hafta sonra ekrana getirme kararı aldığı düşünülüyor.

Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer’in başrolünde başlayan O Kız ise dikkatleri çeken bir başlangıç yaptı. Bu durum, izleyiciyi şimdiden kapmış olan O Kız için bir avantaj, gelecek hafta ekranda yerini almaya başlayacak olan Bir Peri Masalı dizisi için ise bir dezavantaj olarak görüldü kimi izleyenler tarafından!

İzleyicinin nezdindeki asıl sonucu haftaya açıklanacak reytinglerde hep birlikte göreceğiz. Ancak Fox TV’nin son andaki hamlesinin gereksiz bulan izleyicilerin eleştirileri de dikkatleri çekti sosyal medyada. Bu arada Çarşamba akşamlarının giderek daha da rekabetin arttığı bir akşam olacağı anlaşılıyor!

Bir Peri Masalı dizisiyle ilgili ani değişiklik çok şaşırttı! 9

Kuruluş Osman dizisi de Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dolayısıyla rekabette pasta daha da bölünecek! Bu zorlu mücadeleden hepsi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı ve iddialı yapımların nasıl çıkacağını ise zamanla göreceğiz.

Bir Peri Masalı dizisinde zenginlik hayalleri kuran ve bebek bakıcılığı yapan bir kızın, bulduğu bir çanta para ile kendisine bambaşka bir dünya kurması ve sonrasında yaşanacaklar anlatılıyor. Yalanlarla dolu başlayan peri masalının sonunun nereye varacağı da ayrı bir merak konusu….

Zeynep karakteriyle ekrana dönmeye hazırlanan Alina Boz ve Tarık Emir Tekin partnerliği de yine heyecanla bekleniyor. İkilinin enerjilerinin tuttuğu, afiş çekimlerinden yansıyan kamera arkası görüntülerle de anlaşılmıştı. İki başarılı genç oyuncunun yanı sıra deneyimli isimlerin de yer aldığı kadro da hayli zengin.

Dizinin kadrosunda ayrıca Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Müfit Kayacan da yer alıyor.

Peri Masalı dizisi, 28 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekranda olacak…