Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar’ı bıraktı ama set kazası peşini bırakmadı!

Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar’ı bıraktı ama set kazası peşini bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisinin başrolünde yer alan Engin Altan Düzyatan, anlaşması bir sezonluk olduğu için projeden ayrıldı. Ünlü oyuncunun hikayeye veda ettiğinin ortaya çıkması dizinin hayranlarını derinden üzdü.

İkinci sezonda Ulaş Tuna Astepe’ye daha fazla sorumluluk düşeceğini düşünen dizinin hayranları, Engin Altan Düzyatan’ın boşluğunun nasıl doldurulacağını da merak ediyor. Dizinin ikinci sezonda da devam edeceği kesinleşti. 26 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 32. bölüm ile birlikte dizi ara verecek.

Yaz döneminde dizinin senaristleri ve yapım ekibi yoğun bir şekilde ikinci sezonun çalışmalarını yürütecek ve Engin Altan Düzyatan’ın boşluğunun nasıl doldurulacağı da bu süreçte netleşecek. Tahminler yeni karakterlerin, yeni ünlü isimlerin diziye katılarak hikayenin çok farklı bir noktaya taşınacağını gösteriyor.

Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar'ı bıraktı ama set kazası peşini bırakmadı! 3

Engin Altan Düzyatan ise dizideki çekimleri bittikten sonra kısa bir süre Bodrum’a gitti. Oyuncunun İstanbul’a dönüşünde ise koltuk değnekleri ile yürüdüğünü görenler ise şaşırdı. Ünlü oyuncu, yan bağlarının zedelendiğini açıkladı.

Oyuncu, “Yan bağlarda bir yırtık var, onunla uğraşıyorum. Set kazası” diye konuştu. Yeni bir proje konusunda ise bir süre dinlenmek istediğini belirten Engin Altan Düzyatan’ın yakın zaman içinde yeni bir projede yer alması beklenmiyor.