Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum’dan yıllar sonra çocuklarını da alıp buluştular!

Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum’dan yıllar sonra çocuklarını da alıp buluştular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Bir döneme damgasını vuran Adını Feriha Koydum dizisi, hala hatıralarda. İzleyenlerin unutamadığı, yurtdışına satıldıktan sonra Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın ayrıca fanlarının oluşmasını sağlayan dizi, yerli dizi tarihimizde ayrı bir yerde duruyor.

2011-2012 yıllarında Show TV’de yayınlanan dizide başrollerde yer alan Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un yeniden bir başka dizide buluşmaları için zaman zaman kampanyalar bile yapıldı. Adını Feriha Koydum dizisinin üç oyuncusunun, aradan geçen 10 yılın ardından yeniden buluşup bir araya gelmeleri ise sosyal medyada büyük bir heyecanla karşılandı.

Dizide yıldızları bir türlü barışmayan iki kişiyi oynayan Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, yıllar sonra çocuklarını da alarak bir araya geldi. Bu keyifli buluşmaya, dizide Hazal Kaya’nın abisini oynayan Melih Selçuk da katıldı.

Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum'dan yıllar sonra çocuklarını da alıp buluştular! 8

Üç oyuncunun bu keyifli buluşmasında Hazal Kaya’nın oğlu ve Ceyda Ateş’in kızı da vardı. Aradan geçen onca yılın ardından evlenen ve anne olan Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, çocuklarını da getirdikleri bu keyifli buluşmadan karelerle hayranlarını yıllar sonra çok mutlu ettiler.

Ceyda Ateş dizide Hande, Hazal Kaya Feriha ve Melih Selçuk da Mehmet karakterlerine hayat veriyordu. Melih Selçuk, rol arkadaşları ve çocuklarıyla verdiği poza ‘Baya baya anne olmuşlar’ notunu düşerken, Ceyda Ateş de, ‘Sen de dayı oldun yandın ahhahaha neyse sen de babalık serüvenine katılmalısın!’ diye yazdı.

Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum'dan yıllar sonra çocuklarını da alıp buluştular! 9

Ceyda Ateş, uzun süre beraber olduğu iş insanı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında evlenmişti. Miami’de yaşayan Ceyda Ateş’in kızı ve Hazal Kaya’nın oğlu’nun da fotoğraflarda yer alması da ayrı bir renk kattı bu buluşmaya…