Ana sayfa Dizi Haberleri Gürkan Uygun, Payitaht Abdülhamid ile büyük şans yakaladı!

Gürkan Uygun, Payitaht Abdülhamid ile büyük şans yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinin Memati’si olarak ünlenen Gürkan Uygun, sonralarda farkı karakterler canlandırarak hayranları ile birçok kez ekranda buluştu.Bu karakterlerden hiçbirisi Memati kadar baskın olamadı. Ayrıca oyuncu, Kurtlar Vadisi’nden sonra bir süre daha kısa süreli dizilerde rol aldı. Kaçak dizisindeki Serhat karakteri ile de hafızalara yerleşen Uygun, şimdilerde Payitaht Abdülhamid’de Halil Halid olarak ekranda.

Diziye sonradan katılmasına rağmen 45 bölümdür yapımda rol almayı sürdüren Gürkan Uygun,100. bölümü görme şansına da ulaştı. Payitaht Abdülhamid, 13 Aralık Cuma günü ekrana gelecek 100.bölümü ile dalya diyecek.

Gürkan Uygun da bu ailenin bir üyesi olmaktan çok memnun. Ünlü oyuncu, dizinin sosyal medya hesaplarındaki mesajında şöyle konuştu: “Her işte böyle 100. bölümü yakalamak çok kolay bir şey değil. Burada tabii ki izleyicinin büyük rolü var. Onların gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Bu ailenin içerisinde olmaktan son derece keyifli. Herkese iyi seyirler.”

Gürkan Uygun’un açıklamalarını aşağıdan izleyebilirsiniz: